Hogyan kezeled a féltékenységet, ha nem alapból vagy féltékeny típus, hanem azért, mert már volt rá okod?
Pl.ha meglátod más nővel beszélgetni,hogy küzdöd le a rossz érzéseket,hogy ne arra gondolj,vajon tetszik e neki?
Ha felhívja egy ismeretlen szám,nem gyanakodsz,hogy valami nő lehet?
Légyszi ne a bizalomról papoljatok,meg nem kioktatást várok,hanem tanácsot, tapasztalatot várok...
Én soha nem féltékenykedtem eddig ,mert eszembe se jutott,hogy megtörténhet velem is, hogy megcsalnak.
én megbocsátottam ugyan, de azóta sokkal gyanakvóbb ,és féltékenyebb vagyok, ami szerintem elég természetes reakció.
Szóval ,aki eredetileg is féltékeny típusú, az más tészta...
bocs, de a két felsorolt példád az pont a betegesen féltékeny típusra illik. normális ember lexarja, ha a párja egy másik neművel beszélget, vagy telefonhívást bonyolít.
nőnemű vagyok, még sosem voltam féltékeny a páromra. legalábbis komolyan nem, mert tudom, h rá se nézne másra.
ő már annál gyakrabban. ha beszélgetek egy fiúhaverommal, vagy mesélek neki róla, akkor már rögtön jön a hiszti. nem vallja be, h féltékeny, de letagadni sem tudja, tehát látom :D ilyenkor mindig kiröhögöm, meg legyintek nagyokat, hogy ez már nonszensz, hogy majdnem minden hímneműre féltékeny :D lehet, hogy csak rájátszik, de néha már olyan bosszantó, h legszívesebben hozzávágnék valamit :DDD
Mint írtam is, azelőtt NEM voltam féltékeny típus!
(tehát nem az önbeteljesítő jóslat vált be)
Lehet,hogy azóta betegesen féltékeny lettem???
Remélem elmúlik:)
Alapból nem vagyok féltékeny én sem, viszont ha a saját szememmel látom, hogy egy nő flörtöl a párommal, akkor megmondom neki, hogy az illető libát megfojtottam volna egy kanál vízben...még akkor is, ha a pasim nem reagálja le a kihívó viselkedést- főleg nem pozitívan.
Ha konkrét elképzelésed van arról, hogy ki lehet egy feltehetőleg harmadik a kapcsolatotokban, szerintem kérdezz rá. Lehet, hogy még jól is fog neki esni, hogy kicsit féltékeny vagy.
Az előző válaszolónak:
Volt dolgom ilyen féltékenykedővel: egy idő után még azt is meg akarta szabni, hogy milyen ruhákat hordjak- szoknyahossz és dekoltázs korlátozás és tilos a fehér blúz...
Na akkor, mikor mondta az apám, hogy vesz egy csadort, elgondolkodtam, hogy miért is hagyom magam ennyire leszabályozni, majd pár hónap múlva annyira torkig lettem ,hogy kidobtam. Szóval, ha együtt akartok maradni, nektek is beszélnetek kellene...
ugyan már! nekem nem szabja meg, h milyen ruhát hordjak, vagy hova és kivel menjek.
csak látom, h bosszantja magát azon, ha látja, hogy másnak is tetszem, vagy nekem szimpatikus valaki (barátként).
ez nekem inkább mulatságosan bosszantó :D szóval semmiféle beteges birtoklási vágy nincs benne, nem zár be a lakásba napokra, stb :D
csak így (is) próbálja éreztetni, hogy szeret, és félt.
semmi baj nincs ezzel.
Gratulálok annak a 2-3 válaszolónak, akinek nem esett le, hogy a Kérdezőt megcsalta a férje, azért ilyen féltékeny... :/
Kérdező, megbántottak, eljátszották a bizalmad, persze, hogy a kelleténél sokkal gyanakvóbb vagy, de idővel talán enyhülni fog ez az érzés. Beszélj erről a férjeddel is, lehet, hogy megpróbál még jobban odafigyelni rád és igyekezni fog, hogy még inkább kerülje a "kétértelmű helyzeteket". Végül is most neki kellene tepernie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!