Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a sógornőtö...

Mit csinálnátok ha a sógornőtök azzal piszkálna titeket, hogy miért nem találtok munkát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

,,A sógornőd is a családod."

Én az olyan sógornőt nem tekintem családomnak,aki olyasmivel bánt,amiről nem feltétlenül,vagy nem tehetek,és nem feltétlenül az én hibám,VAGY nem csak és kizárólag az én hibám,illetve ha egyáltalán nem is az én hibám.Ezt meg Ő honnan a francból tudja,és milyen jogon/alapon dönti el egyáltalán???

Szerintem mindenki sepregessen a saját portája körül,az iylen kis tündéri sógornőciket is beleértve...Szerintem van mit!

2011. márc. 20. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Mint mondtam, ha jogos. Amennyiben alaptalan és tényleg nem tehetek róla, akkor én is elküldeném a francba. Na de ha nem is keresem? Akkor viszont tényleg magamba néznék.
2011. márc. 20. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Vágd rá, hogy te meg miért nem találsz pasit magadnak?
2011. márc. 20. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
semmit. semmi köze hozzá. én nem foglalkoznék vele.
2011. márc. 21. 07:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Elkezdeném kitartóan gyötörni azzal, hogy segítsen nekem állást keresni.Szerintem igen hamar elmenne a kedve a munka témától.
2011. márc. 21. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!