Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha párotok a...

Mit tennétek ha párotok a szülinapotokon azt sem mondja fapapucs?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elfelejtette - az még a jobbik eset,mintha tud róla és úgy nem vesz semmit, mert béna az ajándékozásban... Nekünk ez sokáig probléma volt (mindjárt megkeresem a kérdést) de az utóbbi időben sokat javult. Fejleszthető, ha megérti, hogy ez Téged mennyire bánt, ha szeret, fog változtatni.
2011. márc. 20. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
2011. márc. 20. 17:45
 13/21 yuda ***** válasza:

Nem írtad, de sejtem hogy csak pasi lehet -ugyanis a pasik, ha nem vezetik külön naptárba és ezzel egyidőben nem állítják be telefon csipogóra egy nappal korábban, akkor elfelejtik :)

Ez a másság, de fejlődünk.... :)

2011. márc. 20. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár már írtad, hogy szóltál neki.

De én a helyedben jól látványosan kiraknám az asztalra a másoktól kapott virágokat, ajándékokat. Majdcsak egyszer pár nap múlva rájön, hogy valamit elfelejtett.

:-D

2011. márc. 20. 22:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Mit, legfeljebb én sem mondom!
2011. márc. 20. 22:39
 16/21 anonim válasza:
100%

Szerintem nem szabad az elvárások szintjén mozognunk, főleg, ami a férfiak memóriáját illeti.

A másik fő probléma, hogy folyamatosan játszmázunk (sajnos én is). No ez sem segít hosszú távon.

Annó, kb. 8 éve, párom elfelejtett Valentin napra, a szülinapomra és nőnapra (egymás után jönnek) virágot hozni. Semmi gond, nem rendeztem jelenetet, hanem - miután egy kasszán vagyunk - 1 éven át hurcoltam haza a virágokat (cserepeset, csokrosat, szálasat, épp mire volt kedvem). Soha többet nem felejtette el! Rájött, olcsóbb, ha hoz virágot :-)

Amúgy ma már azt csinálom, hogy legalább 1-2 héttel előtte már boldogan ugrálok és ezt mindennap megteszem :-), hogy szülinapom, névnapom, házassági évforulónk .... lesz.

Végülis az öröm a lényeg. Ezzel magamat is feldobom. Istenit szórakozom közben :-)

Szóval csak vidáman, nem ér annyit az élet, hogy ilyenen drámázzunk.

2011. márc. 22. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én látványosan felköszönteném őt, pl. egy vacsival, vagy ilyesmi. Az ezt követő párbeszéd a köv. képp hangzana:

- Dehát drágám! Nekem nincs is ma szülinapom! - (feltehetően ezt mondaná....:-)

- Ja!! Bocs, akkor ezek szerint nekem van! :-DD

2011. márc. 22. 21:33
 18/21 anonim válasza:
Elég elnéző vagyok, de azt, ha a SZÜLINAPOMAT!!!! elejti el.. Na neeeeeeem.... Ez már túlzás. Elég csúnyán elküldeném a retkes lófaszba... Főleg, hogy tudom, hogy én 2 héttel előre készülök az övére. NA de szerencsém van, mert ő i9s az enyémre! ^^ De ha ilyen gyíkarcú lenne, repülne...
2011. márc. 23. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

8 évig éltünk együtt a párommal.

Az első és második évben volt buli, szerény ajándék stb.

A második, harmadikban csak akkor jött haza időben, amikor telefonáltam neki, hogy már meg van terítve, és csak rád várunk!

Utána a többi úgy telt el, mint egy sima, egyszerű hétköznap lenne!

A 8-ik vasárnapra esett, de neki fontosabb volt meglátogatni a munkahelyén a kollégáit, így megleptem saját magamat egy szép ajándékkal: akkor este aludt utoljára az én házamban, másnap reggel bejelentettem neki, hogy szabad, mint a madár! Vagyis repült!

( Itt jegyzem meg, hogy minden , általa fontosnak tartott ünnepre ajándékot kapott, gondom nem volt a kiválasztással, ugyanis nekem már csak ki kellett fizetni!)

(Ja, férfi vagyok.)

2011. márc. 24. 07:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy van, hogy két hónappal mondjuk a szülinapom előtt már kezdi figyelgetni, hogy mivel lepjen meg. Megvan az ötlet és várja majd, hogy na, akkor majd megveszem. Gyakran eszébe jut, aztán egyszer kétszer szóba hozom, hogy kit hívjunk meg ebédre, akkor eszébe jut megint, megveszi az ajándékot, estleg elrejti. A szülinapomig teljesn megfeledkezik ismét, de én nem csinálok belőle problémát, símán dúdorászom frizurakészítés vagy sminkelés közben reggel, a "happy birthday TO MEEEEE"-t amin aztán jót nevet és nincs harag sem. Nem azért felejti el, mert nem szeret vagy nem vagyunk egymásnak fontosak, egyszerűen ilyen ő.

A többit nem felejti el, virágot szoktam kapni, de nem ragaszkodom ezekhez sem. Attól még jól esik:D

2011. márc. 24. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!