Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvennétek neki az ajándékot?

Megvennétek neki az ajándékot?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem egy égető kérdés, főleg nem ilyen kis összeg miatt (nekem sajnos nagy), de azért valaki remélem csak tud mondani valamit a problémámra.

Az a helyzet hogy nem igen van pénzem. Legközelebb jövő hónap ilyentájt kapok, és szeretnék szülinapi ajándékot venni a páromnak.

Van 15.000 Ft-om félretéve, egy 8-9 ezres karórára gondoltam, mert nagyon fájt neki, hogy tönkrement a régi. Gravíroztatnék is bele két szót, hogy személyesebb legyen. Igazából egy Casio fémszíjasat vennék, azok olcsóbbak. De mivel elég sz@rul állok anyagilag, nem tudom megvegyem-e. Lyukas az egyetlen cipőm, nincsenek ruháim sem szinte, mert évek alatt tönkrementek és nem tudtam venni (nem akarom sajnáltatni magam, csak hogy leírjam, kellene másra is). Viszont nagyon fontos lenne hogy megvegyem neki szülinapjára az órát. Egyrészt nagyon szeretem őt, másrészt voltak nemrég durva vitáink, így az ajándék egyfajta bocsánatkérés jellegű is lenne a hülyeségeim miatt. Ezen hezitálok már régóta és nem tudom, mit tegyek. Egy része a pénzemnek ajándék volt egy rokonomtól, a másik része pedig saját félretett. De lelkifurdalásom is van, hogy olyan pénzt költök el amit egy szerény körülmények között élő rokontól kaptam hogy rajtam segítsen valamennyire.

2011. márc. 20. 14:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
de a cipők meg elég olcsók, most vettem egy magasszárú sportcipőt a new yorkerbe 4000ért pl...
2011. márc. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!