Mit gondoltok a KRISZTINA névről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 21:33
11/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik de csak azért mert rossz élményeim vannak egy Krisztina nevű ismerősömmel kapcsolatban.
12/18 anonim válasza:
gyerekként nem szerettem a nevemet mert túl átlagosnak gondoltam és hosszúnak, az tény hogy sokszor előforduló név de nem sok ismerősömet hívják így én nagyon megszerettem a nevemet, jobb mint a mostanában előforduló divat nevek! szerintem nagyon szép
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, minden ilyen nevű ismerősöm nagyon szeretnivaló. Bár az egyik becézése nem tetszik (Kriszti) de a Kriszta annál inkább. :)
16/18 anonim válasza:
Aha! Értem! Szóval a Krisztinák besértődtek, mert van akinek nem tetszik a nevük!
Hát kedves Krisztinák az volt a kérdés, hogy mi a véleményünk nem pedig felszólítást kaptunk, hogy írjuk le : TETSZIK, EZ A LEGSZEBB NÉV A VILÁGON!
Röhejes :D
17/18 anonim válasza:
Hát ez az, a Krisztina név olyan sárkányos, házi sárkányos.
18/18 anonim válasza:
08:18 direkt visszaolvastam, de nem értem kire gondolsz...ki sértődött meg? egy ilyen jellegű hozzászólás sincsen!
neked is kijuthat frusztrációból,ha a semmiért vered itt a nyálad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!