Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a különleges...

Tetszenek ezek a különleges nevek?

Figyelt kérdés

LÁNY: Godiva, Kenza, Koni, Tíria, Via

FIÚ: Bolivár, Január, Kanut, Lévi, Olavi

Nekem ezek nagyon tetszenek így önmagukban, de nem tudnám elképzelni, hogy valakit így hívjanak... Ti hogy vagytok vele?

2011. márc. 19. 13:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egyik sem tetszik, talán lányok közül még a Kenza, fiúk közül a Léve, de arról meg mindig Levi-Strauss jutna eszembe.
2011. márc. 19. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Úgy, mint Connie és Levi igen, magyarosítva gáz.
2011. márc. 19. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
A Bolivár név hangzik a legjobban ezek közül, dehát aki diktátorról nevezi el a gyerekét, az sem normális :-)
2011. márc. 19. 13:29
 14/21 A kérdező kommentje:

:D:D Ha ha köszi, nekem is vannak mindről ilyen furcsa asszociációim :)

Nekem meg valamiért eszembe sem jutott, hogy a Koni a Connie-ból jött :S Pedig ismertem ezt az angol nevet (Connie Talbot révén).

2011. márc. 19. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Egyedül a Tíria. A többi nagyon csúnya és idióta szerintem.

21/N

2011. márc. 19. 13:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gázak :S
2011. márc. 19. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
nekem mind tetszik :)
2011. márc. 19. 13:59
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Amúgy én felpontoztam mindenkit! :)

2011. márc. 19. 15:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem tetszenek.

Jézusom....Január??xDD

Én mondjuk már olyat is hallottam hogy Radiátor....

Ennyi erővel én is találhatnék ki nem?!?:DD

Pl.Uborka(becézve:Borka)Kolbász,Szalonna,Befőttesüveg...:'D

2011. márc. 19. 16:20
 20/21 anonim válasza:

Fúú...nekem nagyon nem tetszik egyik sem csak egy a gáz: az én nevem is a felsoroltak között van..! :S Kornélia a keresztnevem és ennek a névnek számtalan becézése közül a Konit kaptam. Sokan kérdezik hogy miért nem Nelli.Olyan név már van a családban.még létezik Lia,Korni stb de nekem ez jutott:/ sok hülye érzéketlen ember szokott beszólogatni hogy ez nem lány név hanem fiú vagy előállnak valami újjal amit még nem szerepelt a "gáznevemvan" listámon..:S na az ilyenek rosszul esnek viszont van aki azt mondja hogy illik hozzám és más nevet el sem tudna képzelni számomra.

Szerencsére ez nem hátráltat semmiben és már azt is megtapasztaltam h aki beszólogat az általában féltékeny vagy csak simán rosszindulatú

2013. márc. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!