6 hónapos terhes vagyok, de nagyon összejöttek a dolgok körülöttem és minden percben idegeskedem. Hogyan oldjam meg egyedül?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, nem volt tervezett a baba, védekezés mellett estem teherbe. Én nem akartam megtartani, barátom viszont igen, és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy inkább boruljon az eddigi életem, minthogy abortuszra menjek. Eddig nem voltak túl nagyok a gondok, anyuék is olyan jófejek voltak, de most kezd az egész keménnyé válni. Állandóak a veszekedések a családban, mindig azt érzem, hogy én tehetek az egészről. A barátom pedig olyan gyerekesen viselkedik néha, hogy nem ismerek rá. Sokat segít, meg mellettem van, de egyre többször sokall be és nem mutatja, de látom rajta, hogy kiborult, és olyankor elmegy valahova sétálni vagy egyedül gitározgat az erkélyen. Nem szoktunk veszekedni, de olyan nehéz minden és cseppet sem vagyok most boldog. Én megértek mindenkit, de engem senki nem ért meg, senki nem beszélget velem az utóbbi időben. Anyukám csak hetente egyszer találkozik velem, a barátommal meg mostanában nem nagyon tudok beszélni a lelki problémáimról, meg az érzéseimről. A barátaim többsége meg tanul, éli az életét. Totál egyedül érzem magam és azzal kötöm le magamat, hogy rágódom hülyeségeken. Régen táncoltam, most ugye nem tudok, hiányzik a mozgás is. Eléggé nincs étvágyam már 2 hete és sokat fáj a fejem, emiatt sem vagyok a topon. Erre jönnek még rá a családi veszekedések is, meg a barátom közömbössége. Eléggé el vagyok keseredve. Jó lenne, ha minden gondot meg tudnék oldani egyedül, de nem megy. Ti mit tennétek a helyemben?2011. márc. 17. 18:21
11/11 anonim válasza:
Ne aggódj! Az a lényeg, hogy később tudjál pénzt keresni, papír birtokában sem mindig tud az ember.
Az anya-gyerek kapcsolat talán az egyik legtartósabb szeretetre épülő kötődés a világon. Persze anyagi gondok belepiszkíthatnak a boldogságba.
Nekem meghalt a férjem, itt maradtam egy kisbabával!
Hiába végeztem egyetemet, ráuntam a hivatásomra, vagyis inkább besokalltam tőle. 30 felett szültem, majdnem lemaradtam az egészről, most meg a férjem halt meg.
Hiába a papír, egész mással keresek pénzt, így maga az egyetem elvégzése nem biztos, hogy egyenes út a boldogsághoz! Lehet, hogy később örülni fogsz, hogy legalább gyereked született, én most örülök neki, hogy egyáltalán ez sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!