Tönkre mehet egy komoly, hosszú kapcsolat csak emiatt?
Minden tökéletes 4,5 éve, imádjuk egymást. Egy a baj, a szex. De az nagyon baj:( Nem tudok elélvezni szex közben, és ez zavar. Magamtól simán, de Vele nem. Egyre többször hagy úgy a végén, mondja hogy fürdés és nem fejezi be velem. Nagyon elegem van, én igényelném, de ennyi év után szerintem már unja:( Most se fejeztük be és tiszta dilis vagyok:(
Tűrjem,vagy ne? Általában amúgy szólok neki, de már nekem kellemetlen.
Amúgy komolyan imádjuk egymást. :(
21l
Nem is gondolnád, milyen gyakran meg tönkre kapcsolat emiatt. Egyrészt "tiszta dilis" leszel, ami nem véletlen, hiszen a feszültség megvan (felizgatnak, de amúgy is létezik, pusztán a hétköznapoktól), de nem vezetődik le. Így máshol tör elő, egyre gyakrabban fogtok veszekedni, végül szétmentek.
És mi az, hogy nincs türelme vagy kedve? Nekem az "imádat" nem szavakat jelent, hanem azt, hogy azt csináljuk, ami a másiknak jó. Úgyhogy én vitatnám, hogy ő imád-e téged. Mert éppen konkrétan lesz*rja az egyik legfontosabb dolgot.
Biztos lesz, aki azt írja, hogy a kapcsolatot nem a szex tartja össze. Ez igaz, de ha nem jó a szex, a kapcsolat nem életképes. Vagy csak azon az áron, hogy az egyik fél lemond arról, hogy jó legyen neki és tűr.
Másrészt azért baj, mert ha felizgatnak és nem elégítenek ki, az hosszú távon nőgyógyászati problémákhoz vezethez. Ha felizgatnak, vérbőség keletkezik, ha úgy hagynak, az ott problémát okoz. Nem szokott fájni ilyenkor a hasad? Mert az is ettől van.
Én biztos nem tűrnék el ilyet a pasimtól (férjemtől).
34N
*Szóval nekem a szex tökéletes kielégülést hozott orgazmus nélkül is. Most már, 3,5 év után, amikor már elég sok konfliktus, elhidegülés volt köztünk,
Ha lett volna valódi kielégülés, jobban megoldjátok a konfliktusokat, és nincs elhidegülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!