Egy 26 éves lány túl fiatal egy 40 éves pasihoz?
a szerelemben korhatár nélküli, mindenesetre én fenntartásokkal kezelném a helyzetet.
Abban semmi különös nincs, hogy a fiatal lány vonzódik az idősebb pasikhoz (pl. apakomplexus, jó anyagiak stb.), viszont nekem mindig fura visszafelé, hogy miért keres egy középkorú-szerű ffi fiatal lányt. Komolytalannak tartom az ilyen embert. A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek elsősorban az az oka, mert túl sokat nem tudott még felmutatni az életből, és egy fiatal csajnak még "el tudja magát adni". Lehet, hogy csodás a szex, ő a tanítód, és még a lelki dolgok is okésak lehetnek, de - hosszútávon- a gondolkodás nem hiszem, hogy stimmel. (igaz?) Ez nálam elég lenne kizáró oknak.
Légy azért résen!
(én 38 éves nő vagyok, fiatalos, csinos, és volt egy 11 évvel fiatalabb barátom. Nagy szerelem volt.. szerintem még a mai napig is az.. neki is - mégsem működtünk. Elsősorban más életfázisban voltunk, és így utólag tudom, hogy sokban nem egyezett a gondolkodásunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!