Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 26 éves lány túl fiatal...

Egy 26 éves lány túl fiatal egy 40 éves pasihoz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Van egy barátnőm 15 éves és egy 28 éves pasival jár.... ami elég undorító szerintem de a ti esetetek nem ilyen szerintem ha szeretitek egymást akkor nincs gond :D
2011. márc. 13. 20:54
 22/29 anonim ***** válasza:
29%
Szia. Szerintem nem. Nekem 19 éves koromban volt egy 36 éves párom. 3 évig voltunk együtt, és akkor is azért mentünk szét, mert ő még nem volt elég "érett". Szerintem a kor csak egy szám, és ha mindenben jól megértitek egymást, akkor ez az utolsó dolog, ami számít. Sok boldogságot! :)
2011. márc. 13. 20:56
 23/29 anonim ***** válasza:
21%
Túl öreg vagy hozzá, az enyém 18 éves. 41/F
2011. márc. 13. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 voltam, amikor egy 50 éves házbeli férfi megkörnyékezett. Komolyan az jutott eszembe, hogy ez tuti pedofil, pedig ugye már nagykorú voltam. Szerintem beteges és nem normális, ha egy idős vagy középkorú túl fiatal, épphogy felnőtté vált lánnyal kezd.
2011. márc. 13. 20:57
 25/29 anonim ***** válasza:
29%
ahogy olvasom a kommenteket még öreg is hozzá :D
2011. márc. 13. 21:00
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
működhet, de abba gondolj bele, mi lesz később.. pl. gyerekvállalás..
2011. márc. 13. 21:00
 27/29 anonim ***** válasza:
A mai 40 évesek még nagyon fickósak...
2011. márc. 13. 22:34
 28/29 anonim ***** válasza:

21:00

:):)

2011. márc. 13. 22:45
 29/29 anonim ***** válasza:
55%

a szerelemben korhatár nélküli, mindenesetre én fenntartásokkal kezelném a helyzetet.

Abban semmi különös nincs, hogy a fiatal lány vonzódik az idősebb pasikhoz (pl. apakomplexus, jó anyagiak stb.), viszont nekem mindig fura visszafelé, hogy miért keres egy középkorú-szerű ffi fiatal lányt. Komolytalannak tartom az ilyen embert. A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek elsősorban az az oka, mert túl sokat nem tudott még felmutatni az életből, és egy fiatal csajnak még "el tudja magát adni". Lehet, hogy csodás a szex, ő a tanítód, és még a lelki dolgok is okésak lehetnek, de - hosszútávon- a gondolkodás nem hiszem, hogy stimmel. (igaz?) Ez nálam elég lenne kizáró oknak.

Légy azért résen!

(én 38 éves nő vagyok, fiatalos, csinos, és volt egy 11 évvel fiatalabb barátom. Nagy szerelem volt.. szerintem még a mai napig is az.. neki is - mégsem működtünk. Elsősorban más életfázisban voltunk, és így utólag tudom, hogy sokban nem egyezett a gondolkodásunk)

2011. márc. 14. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!