Egy férfi milyen, ha szerelmes?
A párom volt már házas, csúnya vége lett. Ezért megfogadta, hogy többé nem nősül meg.
Mióta együtt vagyunk, csak a közös életünkről ábrándozik...és kész feleségül venni, ha oda jutunk., pedig nagyon nagy sebet kapott.
Nekem ennyi elég, hogy lássam szeret.
De amúgy meg mindig tudni akar rólam, mindent megtesz a boldogságomért, ha nem alszunk együtt de felhívom éjfélkor, hogy nem vagyok jól már indul is.
22N
„Férfiak nem fognak válaszolni, őket a szex-rovatban érheted el:)”
Az ilyenért ütni tudnék néha.
Ez kb ugyanolyan általánosítás, mint az, hogy a szőke nők buták. Szal legalább fogalmazz úgy, hogy ne legyen általánosítás. (Halkan megjegyzem, hogy remélem nem egy idősebb korosztályos, gondolom nőnek sikerült beszólnom, mert azért tisztelet van benne valamennyi:D)
Nah szal én férfi vagyok, s itt vagyok. Igazából, azt, hogy szerelmes, szerintem érezni fogod. Nem feltétlenül szavakkal, vagy tettekkel. Szerintem mindenkinél másképp jelenik meg az, hogy szerelmes. Nálam úgy, hogy folyton vele akartam lenni, pedig 20 évesen valóban nem normális, ha 7 éjszakából csak 1-et töltök otthon:D De lehet, ezzel csak én vagyok így. De hasonlíthatnám az első csókhoz is.
Ott is érzi az ember, hogy mikor és mit tegyen. Itt is érezni fogod.
Ui: Az első gondolatomhoz még annyit, hogy nem vagyok ám ideges, de a férfiakra levetített negatív általánosításokat ugyanúgy nem szeretem, ahogy a nők sem:D
Mikor megláttam a kérdést, gondoltam válaszolok gyorsan, néhány mondatban, ha már ilyen szépen kérte a kedves kérdező. Nem lehet. Annyira komplex, olyan szerteágazó és végeláthatatlan, hogy nem lehetséges röviden (sőt talán hosszan se) megfogalmazni, pedig megpróbáltam, ezen zakatol az agyam két és fél órája, de egyszerűen nem megy.
És ez szerintem így van jól.
"Más lányokkal közvetlen, viszont a szerelme mellett gátlásos, félénk :)"
ez tényleg igaz?még egy 38éves férfire is?hogy aki tetszik neki azzal így viselkedik?
Először is, Tiltakoznom kell a sok nő miatt aki írt az imént, nem minden férfi a szex rovatban böngészik, és úgy gondolom, hogyha megkérik a nőket rá hogy inkább férfiak írjanak, akkor ne írjanak több oldal hülyeséget.
Úgy gondolom, hogy sokat tudok a szerelemről, bár ezt biztos meg fogják most cáfolni a hölgyek, mert 18 éves vagyok, és 4 éve van párkapcsolatom egy 200km re lévő lánnyal. Imádom, Ő a mindenem. Igen, nehéz távkapcsolatban élni, de úgy gondolom ha eléggé szerelmes az ember, megoldódik ez. Rátérve a témára, egyik sorstársamnak igaza volt, de csak részben.
A szerelem az, mikor majd kiugrik a szíved ha látod az illetőt, bármilyen hangulatba is vagy (kivéve extrém eseteket), megnyugtat, felvidít és beindít a jelenléte (a beindít dolgot értheted ahogy akarod, mert mindenhogy igaz). Az lesz az életcélod az lesz, hogy a lány kívánságait, és egyéb igényeit elégítsd ki, és ha ennek nem felelsz meg, rosszul érzed magad miatta. Odaadó vagy, szükséged van rá. A szerelem nagyban függ az erotikától is. Ha nem érdeklődik a pasi a nő iránt, akkor nem szerelmes, ebbe biztos lehetsz. Reggel a pároddal szeretsz ébredni, nézni még kicsit ahogy alszik, és jókat mosolyogni szép, nyugodt és édes arcán álma közben. Annyira szereted, hogy bármi felidegesít ami az Ő sérelme, hozzáteszem, sok nő nem szereti ha beleszólunk ügyes-bajos dolgába, de ez egy kényszer, és nem azért tesszük, mert uralni szeretnénk, hanem mert óvni, mindentől védeni. Úgy gondolom rengeteg dolog van amiből kitalálod hogy NEM szeret. Mivel azt hogy szeret, nagyon sokféle ember másként éli meg. Én úgy élem meg ahogy leírtam, + még írnám azt is, hogy mindig vágyok a jelenlétére. Sajnos a nők nagy része jobban tudja milyen az ha nem szeretik őket, úgymond megérzik (hozzáteszem, hogy még akkor is néha, mikor nem így van, csak nyűgösek vagyunk, ezt hívják ilyenkor hisztinek, mikor mindenbe beleképzelni a nő hogy ellene van a pasi). Remélem valamit tudtam segíteni, én leírtam mit érzek, és biztos lehetsz benne, hogy szeretem a barátnőm, ha 4 éve (fiatalságom csúcsán) minden mást letojva utazok el hozzá 200km re ráfizetve minden egyes filléremet, és szabadnapomat (már ha engedné a pénzem :D)
Üdvözlettel: 18/F
Abból lehet rájönni szeret-e, hogy miket tesz? (Nem pedig, hogy miket mond, az másodlagos.) Ettől még nem biztos, hogy jó neked mellette, ehhez kell még a jó kommunikáció is kettőtök között. Vagyis neked el kell tudni mondanod, mit szeretnél? Ő pedig ha tényleg szeret, akkor mindent megtesz, hogy megadja azt neked. Amíg pedig szerelmes is, addig e mellé még jár egy kis elborultság, bohémság is.
43/F
ezt te is érezni fogod magadtól ha valaki igazán szeret , és azt is ha nem
azok akik ott sajnáltatják magukat hogy jajj engem csak etetett a csávó több évig és kiderült nem is szeret azok vagy buták de nagyon vagy tudták ők is hogy valami hiányzik de inkább nem foglalkoztak vele, vagy esetleg nagyon elvakította őket a szerelem
annyi ember van , annyi féle szerelem hogy nincs erre semmi pontos szabály
Jó azt olvasni, ahogy a szerelmes pasik írnak erről az érzésről. Valahol arra motivál, hogy még ne adjam fel. Csak sajna ez nem mindig elég, hisz sok olyan eset van, amikor a nő szerelmes, de a férfinak nem kell, és fordítva.
Bocs, ha lehangoló volt, de én jelenleg ezt tapasztalom a témával kapcsolatban.
ha egy férfi szerelmes egyszerű és egy szóval le lehet írni
HÜLYE !(nem a rossz értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!