Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi és nő közötti barátság?

Férfi és nő közötti barátság?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel ~ 2 éve ismerkedtem meg. Nagyon kedvelem őt, de nem vonzódom hozzá, mint férfihoz.

Sajnos nem tudunk sokat talákozni, mert ő is és én is elég elfoglaltak vagyunk, de gyakran beszélünk telefonon, sms-ek stb. Olyan kapcsolat amibe belefér a "szeretlek" , ölelések, stb. Nekem van barátom, neki pedig mindig van valaki az életében, tényleg baráti ez az egész.

Nem is tudom miért tettem fel ezt a kérdést .. talán csak érdekel, hogy nektek lányok van e olyan pasi az életetekben, aki nagyon fontos, veszekszel miatta a pároddal, hiányzik ha nem találkoztok huzamosabb ideig stb..

Alig tudok róla igazából valamit, nem is sikerült még teljesen megismernem őt, de tudom hogy vele jobb, mint nélküle.. tipik az a kapcsolat, amiről nem tudod hogy valójában mi köt hozzá, mitől olyan fontos, de örülsz annak, hogy van ..

Ti hisztek abban, hogy tartósan lehet ápolni nő-férfi barátságot, és az esetleg fellángoló érzelmeket elnyomni, mert nem akarod elrontani stb .. ?

(Én például 100%, hogy leplezném vele kapcsolatban, ha lennének érzelmeim, mert nekem van ő annyira fontos, hogy nem állítanék be egy ilyennel hozzá )

2011. márc. 8. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak fiú barátaim. Semmilyen vonzalom nem fűz hozzájuk. (pl. el sem tudom képzelni, hogy megcsókoljam őket...brrr...) Olyan, mintha a bátyáim lennének. Hihetetlen jókat nevetünk. Anyumnak szintén férfi a legjobb barátja, teljesen egy hullámhosszon vannak. Szerintem igenis létezik barátság ellenkező neműek között.
2011. márc. 8. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik fiúbarátom még a gyerekkoromból van, egy házban laktunk a szüleink is haverok.

A másik a középsuliból van. Abszolúte nem vagyunk egymás ideáljai, sose akartunk semmi mást egymástól, csak egy hullámhosszon vagyunk.

Egyet meg kell érteni: a szerelem kissé bonyolultabb és megmagyarázhatatlanabb mint a barátság. Ez a szép benne.

Minden szerelem barátság de nem minden barátság szerelem. Ahhoz egy kicsit több kell, egy kapcsolathoz nem elég pusztán annyi hogy de jól megértjük egymást.

Ha ez elég lenne mindenkibe beleesnénk akivel nem akarjuk megfojtani egymást.

2011. márc. 8. 18:10
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi nektek :)
2011. márc. 8. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még olyan is van férfi és nő között,amire a nyelvünk még nem talált szót. Nem szerelem,nem vonzódás,nem barátság,nem haverság. De mégis valami: összeköt. Érdekes.
2011. márc. 11. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
2011. nov. 17. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is van, még hozzá tapasztalatom szerint. Nekem is van férfi barátom,aki nagyon-nagyon sok éve közös érdeklődésünk hozott össze bennünket egy hivatalos helyen.Nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak és mind a ketten elkötelezettek már sok éve és családosak. Még az elején valahogy úgy alakult, hogy egy nagy beszélgetésre volt időnk, mindenről beszéltünk,amiről csak lehetett vagy illett.Egymás életéről, a barátságról, a szerelemről,amit egy őszinte,nyílt beszélgetés után valahogy szóba jött, hogy egy ilyen barátságot soha egyetlen éjszakáért, intim percért nem érdemes feladni,mert akkor meghal a barátság. Mindketten tudjuk egymásról, hogy azért nem vagyunk közömbösek egymásnak,de részemről, hogyha partnert akartam volna keresni,akkor még az elején tisztázom, hogy többre van szükségem és már azóta biztosan nem Ő lenne a legjobb barátom.Persze,ha mindketten függetlenek lettünk volna,akkor talán,de akkor más szemmel néz az ember a másikra és nem BARÁTKÉNT! Nem egy városban élünk, de a fontosabb eseményeket mindig megosztjuk egymással,szeretettel gondolunk egymásra és családjainkra.Szerintem van ŐSZINTE,IGAZ BARÁTSÁG csak tudni kell kezelni a helyzetet, nem pajkoskodni a helyzettel!!!!!!!!!
2012. jan. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!