Férfi és nő közötti barátság?
Van egy férfi, akivel ~ 2 éve ismerkedtem meg. Nagyon kedvelem őt, de nem vonzódom hozzá, mint férfihoz.
Sajnos nem tudunk sokat talákozni, mert ő is és én is elég elfoglaltak vagyunk, de gyakran beszélünk telefonon, sms-ek stb. Olyan kapcsolat amibe belefér a "szeretlek" , ölelések, stb. Nekem van barátom, neki pedig mindig van valaki az életében, tényleg baráti ez az egész.
Nem is tudom miért tettem fel ezt a kérdést .. talán csak érdekel, hogy nektek lányok van e olyan pasi az életetekben, aki nagyon fontos, veszekszel miatta a pároddal, hiányzik ha nem találkoztok huzamosabb ideig stb..
Alig tudok róla igazából valamit, nem is sikerült még teljesen megismernem őt, de tudom hogy vele jobb, mint nélküle.. tipik az a kapcsolat, amiről nem tudod hogy valójában mi köt hozzá, mitől olyan fontos, de örülsz annak, hogy van ..
Ti hisztek abban, hogy tartósan lehet ápolni nő-férfi barátságot, és az esetleg fellángoló érzelmeket elnyomni, mert nem akarod elrontani stb .. ?
(Én például 100%, hogy leplezném vele kapcsolatban, ha lennének érzelmeim, mert nekem van ő annyira fontos, hogy nem állítanék be egy ilyennel hozzá )
Az egyik fiúbarátom még a gyerekkoromból van, egy házban laktunk a szüleink is haverok.
A másik a középsuliból van. Abszolúte nem vagyunk egymás ideáljai, sose akartunk semmi mást egymástól, csak egy hullámhosszon vagyunk.
Egyet meg kell érteni: a szerelem kissé bonyolultabb és megmagyarázhatatlanabb mint a barátság. Ez a szép benne.
Minden szerelem barátság de nem minden barátság szerelem. Ahhoz egy kicsit több kell, egy kapcsolathoz nem elég pusztán annyi hogy de jól megértjük egymást.
Ha ez elég lenne mindenkibe beleesnénk akivel nem akarjuk megfojtani egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!