Szerintetek is mindenkinek van egy bizonyos név a másik nemből ami fontos lehet az életben?
Figyelt kérdés
Arra értem,hogy pl. a jelenlegi párom a 4. Gergő az életemben,akivel komoly kapcsolatban élek,mintha vonzanám Őket. Szóval érdekelne,hogy másnak is van ilyen ? Hogy egy bizonyos névvel rendelkeztő személyeket bevonzz ? Ha igen akkor írjátok kérlek nevekkel együtt :) Nagyon érdekel ez a téma ( kicsit ilyen nevek összeillése kategória ) :D2011. márc. 8. 02:18
11/20 anonim válasza:
Nekem sem volt ilyen, de a tesómnak is volt 3 Zsolt-ja.:D
12/20 anonim válasza:
Igen. Amikor az első férjemtől gyermeket vártam, ha fiú lett volna Attila lett volna a neve.De lányom lett és Izabella. Viszont a második férjemet Attilának hívják!
13/20 anonim válasza:
Én a Nikolettekkel vagyok így. Vagy 5 Nikolett is visszautasított már az idő múlásával. Valahogy már tartok is tőlük. :D
14/20 anonim válasza:
nekem az Ádámok:)
valamint a Bencékkel, mindig nagyon jóba vagyok. érdekes dolgok ezek:)
15/20 anonim válasza:
nekem nincs ilyen de az egyik barátnömnek volt vagy 6 Renátó nevű barátja és amugy egyik se cigány származású nem értem hogy sikerült neki összeszednie őket :D
16/20 anonim válasza:
6 Renátó? Nem semmi, XD
Én vagyok az aki kifogott 3 Attilát. Amelyik véletlen nem Attila volt, azoknak meg valami nagyon ritka neve volt. (Egyik sem roma)
17/20 anonim válasza:
Nekem nem azonos nevűek voltak,viszont mind a 4 férfinek,akikhez ezelőtt közöm volt,"S" betűvel kezdődött a neve.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Amúgy biztosan számít valóban az is,hogy melyik névből van több...de akkor is érdekes ez az egész :D
2011. márc. 8. 14:37
19/20 anonim válasza:
Én is a kivétel vagyok, nekem sem volt soha ilyen. Zoltánból volt kettő, de nem hiszem, hogy ez számít :)
20/20 anonim válasza:
05.50-es vagyok. Nem elég, hogy a két fiúnak a vezeték, és a keresztneve is megegyezett, de a második férjem vezetékneve is F betűvel kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!