Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen össze...

Mit csináljak? Teljesen össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves kapcsolatom, én szakítottam.A volt párom nagyon szeretett, és többször is beszéltünk telefonon a szakítás után, 2,5 évvel találkoztunk, le is feküdtünk.Azóta többször nagyon sokat gondolok rá, szinte minden nap, a találkozás óta eltelt újabb 2,5 év.Azóta nem is beszéltünk, mert nem tudtunk egymásról semmit.Megtudtam az elérhetőségét.Elmondjam neki.De nekem van egy 4 éves kapcsolatom, akit szintén szeretek.
2011. márc. 5. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olvasdd el a Megszállottan szerető nők c. könyvet...hasznos lesz neked. Hülyén ír, de tényleg javadra válik.

Ha nincs gyerek, házasság dobbd ki, tűnj el és egy évig legyél pasi nélül, hogy átértékeldd az életed.

legyél egy kicsit igényesebb magadra,ne hagyd hogy így megalázzanak, ez nagyon gáz.

2011. márc. 5. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Te vonzod az erőszakoskodó férfiakat inkább keres egy rendeset az állandó féltékenygedés se normális.
2011. márc. 5. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy megvolt az oka, hogy az elsőt kidobtad! Ez a második se hangzik túl jól, de én a helyedben egy darabig EGYEDÜL lennék, és csak miután felmértem az igényeimet + azt, hogy mit tudok adni egy kapcsolatban, utána keresnék egy harmadikat (és nem ezek valamelyikét).
2011. márc. 6. 03:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Menj el pszichoterápiára/önismereti csoportban.

Nem bevonzodd, hanem tudat alatt keresed az idiótákat. Ez erősen hangzik, de így van. A megszállottan szerető nők c. könyv igazi címe pedig Nők, akik túlságosan szeretnek.

2011. márc. 6. 15:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazából több barátom is volt már, de még csak 2-szer voltam szerelmes.Sajnos irányítani nem tudom, hogy kit szeressek.
2011. márc. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!