Mit gondoltok erről a történetről? Az emberek többsége így áll ehhez?
ebben viszont neked van igazad. Elég lett volna a szót törölni, hiszen ettől eltekintve nem fogalmaztál sértően.
Szerintem írd be megint, átfogalmazva. Én biztos nem pontozlak le így, bár más a véleményem. (már ha te voltál a kommentelő)
jaj emberek, vegyétek észre, hogy ez egy akkora kamusztori mint a ház. azon sírtam be a legjobban, mikor elkezdi ecsetelni, h volvo, meg dunapanorámás kégli.
ezekben a sztorikban valahogy mindenki földöntúli burzsuj, mindenkinek jól megy a szekér.
na szálljunk már le a földre!
majd pont egy ilyen felső10ezres nőci fogja telesírni a netet ezzel az idiótasággal...
sztem ő inkább elmegy szépen a pszichomókusához aztán neki sír óránként 10 rongyért.
tele van béna klisékkel az egész. még tanmesének is szörnyű.
inkább nézzetek keresztény filmeket, sokkal több értelem és életszerűség van bennük. pl a Sarah választása vagy a Szerelempróba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!