Szerintetek miért van ennyi furcsa gondolkodású ember?
Figyelt kérdés
Néha olyanokat olvasok hogy égnek áll a hajam!És a legtöbben komolyan is gondolják amiket írnak...!Nem értem hogyan alakulhat ki ilyen torz gondolkodás teljesen alapvető dolgokról...!?!?!
Mi az amitől ti a falnak mentek?
2011. márc. 3. 18:15
1/9 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, ami valakinek normális, az a másiknak torz gondolkodás.
2/9 anonim válasza:
Én attól megyek falnak, hogy sokan nem fogadják el mások nézőpontját, és csak azért hülyének nézik,mert más véleményen van. Pl. van egy kérdés, és az illető leirja a véleményét ami esetleg különbözik a többitől, 1: rögtön lepontozzák, 2: a téma eltávolodik a kiinduló kérdéstől,és átmegy az adott válaszoló leszólásába.
3/9 anonim válasza:
Én attól, ha valaki úgy magyaráz elképesztő baromságokat, mintha valami teljesen kézenfekvő dologról beszélne, csak azért, hogy magát kimosdassa valami disznóságból. És a végén már nem tudom, hogy engem akar meggyőzni, vagy saját magát. Most épp melyik kérdés akasztott ki?
5/9 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele , mint a 2. válaszoló.
De kérdező, min szoktál általában kiakadni?
6/9 A kérdező kommentje:
Most épp a "gyerektartás az exnek" kérdésen akadtam ki...
2011. márc. 3. 19:02
7/9 anonim válasza:
Hát ahhoz nem tudok hozzászagolni sem, mert nem voltam még olyan helyzetben szerencsére.
8/9 anonim válasza:
Mindenki más szempontból nézi a dolgokat nem mondhatjuk meg melyik jó vagy rossz.
9/9 anonim válasza:
Kinek mi a fura.
Nekem pl.az,hogy ezt egyáltalán megkérdezted.
Oly' sokfélék vagyunk.Így kerek a világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!