Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem aki hét évvel...

A feleségem aki hét évvel idősebb nálam, ma spontán benyögte ha úgy hozná a sors hogy én elöbb halnék meg, ő akkor is kordába tartaná nemivágyait. Nem tudtam ezt hová tenni, nagyon bánt a dolog hogy ilyesmi foglalkoztatja. Mit gondoljak erről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Ha ő főz, akkor én a helyedben mostantól krva óvatos lennék.
2011. márc. 3. 00:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is irántad érzett szeretét akarta ezzel most épp így kifejezni. És lehet, ezt is várja el.

Mi ilyesmin símán beszélgetünk egyébként, normális. Az a jó, ha mindenféle témát fel lehet hozni egy kapcsolatban, és megbeszélni. És nem sőrtődni, meg agyalni, mit akart ezzel.

A másik, mi épp az ellenkezőjét mondtuk, hogy nem várjuk el egymástól, hogy akkor mostmár senkinek senkije, elvégre aki élve marad, annak folytatnia kell az életet, újra találhat örömet. Nem várnám, hogy adjon fel dolgokat, miattam, és már nem is vagyok.

2011. márc. 3. 00:36
 13/20 anonim ***** válasza:
4%
mien jó h több esélye van hamarabb megmurdelni xD..
2011. márc. 3. 00:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségem meg azt mondta a múltkor: "Drágám, ha valamelyikünk előbb halna meg, akkor utána én felköltözöm Pestre".
2011. márc. 3. 02:51
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
a kordában tartani, az azt jelenti kb., hogy féken tartani. magyarul, ha te halsz meg előbb, már nem fog mással szexleni, legalábbis nem ész nélkül. ez bók, valami kedves hozzászólás akart lenni...
2011. márc. 3. 03:50
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

nem tudom, milyen tisztelet van benned a feleséged iránt, ha ilyen lüke kifejezést használsz vele szemben, hogy benyögte.

könnyen lehetséges, hogy szerelmesen búgta neked a dolgot, te meg ilyen otromba üggyé nagyítod.

tiszteld jobban a párodat, és akkor nem érted félre, mit is akar valójában mondani

2011. márc. 3. 05:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Érdekes kijelentés, kár, hogy úgysem fogja tartani magát hozzá. De nem magának ígérte, hanem neked. Bár úgy is lehet érteni, hogy nem havi három pasija lesz, hanem csak egy.
2011. márc. 3. 06:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott olyan gondolatom lenni, hogyha nem lesz párom, mert elhagy, vagy meghal (ne adj Isten), akkor én többet nem kezdek mással, sehogy se.

Persze ezek nagy szavak, mert még fiatalka vagyok, de iszonyatosan szerelmes, lassan 5 éve vagyunk már együtt és lehetetlennek tűnik az, hogy én valakit tudjak még így szeretni, elfogadni, megismerni.

21/L

2011. márc. 3. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Kordában tartandó nemi vágyai vannak most is. Kapd össze magad, és elégítsd ki őket!
2011. márc. 3. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:
10%

Bocs, hogy belekötök, de "benyögte" ?? Kb. ennyire tiszteled őt, hogy így beszélsz róla?

Mit jelent, hogy "akkor is", miért, most is kordában tartja a vágyait? Én meg ezt az egészet nem tudom hová tenni és csatlakozom, szintén nem tudom mit gondoljak erről.

2011. márc. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!