A feleségem aki hét évvel idősebb nálam, ma spontán benyögte ha úgy hozná a sors hogy én elöbb halnék meg, ő akkor is kordába tartaná nemivágyait. Nem tudtam ezt hová tenni, nagyon bánt a dolog hogy ilyesmi foglalkoztatja. Mit gondoljak erről?
Szerintem is irántad érzett szeretét akarta ezzel most épp így kifejezni. És lehet, ezt is várja el.
Mi ilyesmin símán beszélgetünk egyébként, normális. Az a jó, ha mindenféle témát fel lehet hozni egy kapcsolatban, és megbeszélni. És nem sőrtődni, meg agyalni, mit akart ezzel.
A másik, mi épp az ellenkezőjét mondtuk, hogy nem várjuk el egymástól, hogy akkor mostmár senkinek senkije, elvégre aki élve marad, annak folytatnia kell az életet, újra találhat örömet. Nem várnám, hogy adjon fel dolgokat, miattam, és már nem is vagyok.
nem tudom, milyen tisztelet van benned a feleséged iránt, ha ilyen lüke kifejezést használsz vele szemben, hogy benyögte.
könnyen lehetséges, hogy szerelmesen búgta neked a dolgot, te meg ilyen otromba üggyé nagyítod.
tiszteld jobban a párodat, és akkor nem érted félre, mit is akar valójában mondani
Nekem is szokott olyan gondolatom lenni, hogyha nem lesz párom, mert elhagy, vagy meghal (ne adj Isten), akkor én többet nem kezdek mással, sehogy se.
Persze ezek nagy szavak, mert még fiatalka vagyok, de iszonyatosan szerelmes, lassan 5 éve vagyunk már együtt és lehetetlennek tűnik az, hogy én valakit tudjak még így szeretni, elfogadni, megismerni.
21/L
Bocs, hogy belekötök, de "benyögte" ?? Kb. ennyire tiszteled őt, hogy így beszélsz róla?
Mit jelent, hogy "akkor is", miért, most is kordában tartja a vágyait? Én meg ezt az egészet nem tudom hová tenni és csatlakozom, szintén nem tudom mit gondoljak erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!