Osszejonnetek kulfoldivel komoly kapcsolat celjabol?
Figyelt kérdés
Ha igen, miert es milyen nemzetisegu erdekel, ha nem, miert nem?2011. febr. 28. 21:16
11/16 anonim válasza:
Áprilistól Cipruson leszek, majd kiderül milyen a "felhozatal" :D Elég sok rosszat hallottam a görög pasik vérmérsékletéről, de hátha :D Van egy félig magyar, félig görög ismerősöm kint, na vele össze jönnék az biztos :P
12/16 anonim válasza:
Portugál a párom, 4 gyereket nevelünk.
13/16 anonim válasza:
Nem, barátnőm jóformán hobbit űzött abból hogy csak külföldi pasijai voltak. Volt ango, svéd, török, mindenféle. Mindegyik balul sült el. Egyszerűen más kultúra... Azóta magyar fiúval van, nagy boldogságban. Aki más hibájából nem tanul, az meg ugye...
14/16 anonim válasza:
Én biztos összejönnék. Mondjuk egy jó kis olasz csávóval, akivel jót lehet veszekedni! :D
15/16 PT-Daniel válasza:
En osztrak vagyok :D
Eddig szerencsere meg nem mondhatom, hogy negativ tapasztalataim lettek volna magyar lanyokkal.
16/16 anonim válasza:
En sose gondolkodtam ilyen kerdesen. Engem sose erdekelt,h honnan szarmazik. A lenyeg az volt, h rendes legyen es jol megertsuk egymast. En Angliaba elek mar 9 eve es van 1 nagyon rendes indiai parom. L/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!