Mit gondoltok arról, ha egy nőnek főként a nála 15-20 évvel idősebb férfiakba lesz csak szerelmes? Apakomplexus? Vagy más?
Tudjátok ha minden 40 körüli úgy tele lenne pénzzel, hogy kitart egy huszonéves nőt, akkor nem lenne ekkora pénzhiány az országban.
Komolyan nem tudom honnan szedik egyesek, hogy az életkor arányos a pénzzel, de ahogy gondolják, ha az elmélet igaz, soha nem veszek ránctalanító krémeket.
Én élettársam 17 évvel idősebb, 4 éve vagyunk együtt, családot tervezünk, nem az apámat látom benne, bár voltak gondjaim a szüleimmel. Nagyon szeretjük egymást, nem a pénzéért vagyok vele, főleg mert szerencsétlennek még munka helye sincs. A szerelemben nincsenek határok, korhatár sincs. Persze a sztárvilágban valószínű csak érdekből vannak egymással a nagy korkülömbségüek.
18L
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:28
35 évesen egy 18 éves lánnyal.
Gratulálok.
Ez még nekem is eggyenlő a pedóval.
egyik barátnőm 26 éves, és nagyon megkedvelt egy nála 20 évvel idősebb férfit.
ismerem már régóta, tudom, hogy a saját korosztályával nem tudna mit kezdeni, eddig is jóval 30 feletti barátai voltak.
ja, és a lány egyáltalán nem csóró pénzéhes liba. nagyon intelligens, ambíciózus lány, aki a saját erejéből szeretné elérni, amit akar. a pénz talán nem is motiválja annyira, sokkal inkább a társadalmi elismertség és a tudományos karrier.
tény, h a férfi sem templomegere, és szakmailag nagyon elismert. a lányt pont ez az intelligencia és talpraesettség fogta meg.
ismerve őt egyáltalán nem mondom, h apakomplexus vagy valami más aberrált vágy hajtaná. sem pedig a pénzéhség.
zárójelben jegyezném meg, h ameddig lesznek olyan férfiak, akik szemet hunyva képesek együtt élni egy pénzre hajtó csajjal, addig lesznek olyan lányok, akik kizárólag a vaskos bankszámlát látják egy pasiban.
kereslet-kínálat...
Tudod óriási a különbség,
hogy pl. állsz a megállóban hóban-fagyban átfázva
és hallgatod a pasid meséjét,
hogy majd milyen autója lesz ESETLEG 20 év múlva...
...avagy bent ülsz egy jól fűtött sportkocsiban
és onnan nézed, ahogyan a volt pasid meséli valaki másnak, hogy majd milyen autója lesz egykor...
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:11
Én vagyok a lány... egyáltalán nincs szó itt pedózásról, az akkor lenne ha hozzám nyúlt volna amig kiskoru vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!