Kiváncsi az aki válaszolt? Csak kiírtam magamból a fejleményeket, igazából nő a páncélom és nagyon egyedül érzem magam, el vagyok keseredve.

zárd rövidre a témát: te maradsz ott ahol vagy,a két gyerek is
a férjed meg ha annyira akar menjen az anyjához,és csomagolj össze neki
40 vagy,találsz olyat aki nem ragaszkodik az anyjához ennyire hülyén
(off: anya is 40 volt,öcsém 7 mikor elváltak,most 42,de 25-nek érzi magát az új párja mellett)
bele ne menj költözésbe

Jajj!Tényleg ne menj bele.A legrosszabb,ha megteszed.Ami a tied,azt ne add ki semmiképp.A saját ma már akkora kincs.
Kérlek,ne hagyd magad!Bár nekem még nincs sajátom,de ha lenne,akkor senkinek a kedvéért ki nem adnám a kezemből,főleg nem áron alul és hogy osztozkodjak belőle mással.
Lehet,hogy eleinte nagyon jó lenne,hogy össze vagytok zárva,de mint tudjuk,hogy ez 99%-ban rosszul szokott elsülni.És tényleg,ha az anyósék ne adj isten eltávoznának,akkor menne a háború a részekért.Nem éri meg.
Nem vagyok annak a híve,hogy váljatok el,de ha választani kéne ezek közül megfontolnám a válást.Vagyis csak abban az esetben,ha bebizonyosodik,hogy ki akarnak használni a szüleivel és nem hajlandó beletörődni,hogy ami a tied az a tied is marad.A gyerekekre is gondolni kell.Ez egy biztos támpont az életükben!Nem szabad felbolygatni.
Remélem elég erős leszel ahhoz,hogy véglegesen nemet tudj mondani nekik.
Köszönöm a további válaszokat. Nagyon sokat segitetek.
Anyukám nem sokat segít, azt mondja elég határozott vagyok ahhoz hogy jó döntést hozzak.
Persze a barátnőim véleménye is az hogy nem adhatom el.
Igaz itthon áll a bál, de nem engedek még csak egy kicsit sem.
Bár a férjem azt mondta a gyerekekre nem gondolok?
De pont rájuk gondolok. Csakis rájuk. Mondtam neki kapjon a fejéhez, mert kezdi mérgezni az itthoni légkört a viselkedése. Vagy csomagoljon és menjen anyucihoz.
Csodálkozom magamon hogy ilyen jól viselem.

4. válaszoló vagyok. Hülyén fog hangzani amit most írok, de épp h most gondolsz a gyerekekre. persze még kicsik, de hipp-hopp felnőnek. gondolom viszonylag nagy a lakás, ha a gyerekek kirepülnek, kell majd nekik a segítség, és még akkor is el tudjátok adni ezt a lakást, s kisebbe költözni az összeget pedig odaadni nekik. jobban járnak, minta a nagyi szanaszét osztott házával...
ha meg nem adjátok el, és majd nagyon soká, csak ŐK KETTEN öröklik meg a lakásotokat, nem úgy mint a nagyi szanaszét osztott lakása.
Erre nem gondol a drága férjed?
ha meg olyan történik, hogy anyagi gondok, szintén eltudjátok adni és kisebbe költözni, a nagyi házában mit kezdenétek? + még egy esetleges kölcsönnel a nyakatokon?
Sajnos nagyon ronda világ van, és nem csak a kövi évet kell szem előtt tartani, hanem az elkövetkezendő 10-20 v akár 50 évet. Mert sosem lehet tudni, mi lesz ha...
Szóval tartsd magad, s még a párod viselkedésére hívnám fel a figyelmed. Itt arra gondolok, h ketten megbeszélitek a dolgot, belenyugszik, s hazamegy anyucihoz, megvitatják, nehogy ismét költözni akarjon. Szóval légy résen, nehogy anyuci befolyásolja.
Sok sikert, s kitartás!!! s csak a kíváncsiság kedvéért értesíts a fejleményekről. :-)

Mondtam a férjemnek, hogy én is ott akarok lenni amikor normálisan megbeszéljük és lezárjuk, ezt a szervezkedést.
Hétvégén megyünk.
Nagyon nagy a nyugi....
Szia!
Vasárnap megyünk anyósékhoz, de a férjem nagyon visszafogottan viselkedik, és próbál mindenben a kedvemben járni.
Ami azért furcsa, mert ennyire nem szokott figyelmes lenni.
Kiváncsi vagyok nagyon én is.

Sziasztok!
Hát anyós meglepően jól fogadott mindent. Pedig olyan gyomoridegem volt az úton. Sőt még a kisfia kapott fejmosást.
Tulajdonképpen a férjem csak fél információkat mondott, mert Ő akarna nagyon költözni.
Ezért egy jó nagy sz@r kavarás lett a vége.
Mindenesetre valami változott bennem ezáltal. Anyósék Pest mellé költöznek, így kb 25-30km-re lesznek tőlünk.
Ez elég jól hangzik.
Itthon ettől függetlenül feszült a hangulat.
De majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!