Barátom 25 éves, én meg 17. Nagyon szeretjük egymást, szüleim viszont nem örülnek neki. Tényleg akkora baj?
17 évesen halálosan szerelmes voltam egy 40 éves külföldi pasiba. 2-3 évig tartott, a szüleim szerintem megőszültek azidő alatt. Féltettek. Bánni nem bánom, mert a mai napig nagyon szeretem emberként, de saját magamtól jöttem rá, hogy túl nagy a korkülönbség és hosszútávon nem menne. Megbeszéltük, ő is támogatott. Ennek már tíz éve, a mai napig barátok vagyunk, még a férjem is kedveli.
A férjem 11 évvel idősebb nálam - a lánya az előző házasságából 10 évvel fiatalabb nálam, tehát ha nagyon erőltetjük, a lányához közelebb vagyok korban.
De a 11 évet már egyáltalán nem érzem soknak. Ha a szüleidnek nem a személye, hanem a kora ellen van csak kifogása, akkor a tiszteletet megtartva, de menj a saját fejed után. Csak a kor önmagában nem gond, ha nem sikerülne a kapcsolat, nem ezen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!