Képes újraéledni a szerelem? Vagyis újra beleszerethetsz ugyanabba a személybe?
Nem, én is csak az ingyeneset olvastam.
De szerintem ez neked azért most hasznos taktika lenne. Hagyni egy kicsit, érezze csak, hogy hiányzol neki.
Vonulj el, törődj magaddal, töltődj fel, ő pedig gondolkozzon, hiányoljon csak addig :)
Ez nem feltétlenül visszatolakodás.
Igen, szerintem lehet, hogy rendeződnek a gondolatai és rájön, hogy valójában szeret még, de szerintem ehhez mindenképp távolság kell. Nem 100%, de lehetséges. Hogy ez mennyi idő lesz, az megint más kérdés. Lehetnek napok, hetek, hónapok, sőt, extrém esetben akár évek is. Van ez így. A lényeg, hogy TUDJ élni nélküle, ne lássa rajtad, hogy szenvedsz. Legyél olyan, mint mikor megismert. Mosolyogj! :) Légy pozitív. Ha beszéltek, vagy találkoztok, Te tedd le előbb a telefont, vagy mondd, hogy menned kell mert programod van. Legyél kedves, de ne nyomulós. Érdeklődő, de ne túlságosan.
Nem egyszerű játék ám, de beválhat :)
22:22
Mi van azokkal, akik szakítottak, majd hetek, hónapok vagy akár évek múlva újra egymásba szeretnek és most több éve évtizede boldog házasok?? Mert van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!