Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes újraéledni a szerelem?...

Képes újraéledni a szerelem? Vagyis újra beleszerethetsz ugyanabba a személybe?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, én is csak az ingyeneset olvastam.

De szerintem ez neked azért most hasznos taktika lenne. Hagyni egy kicsit, érezze csak, hogy hiányzol neki.

Vonulj el, törődj magaddal, töltődj fel, ő pedig gondolkozzon, hiányoljon csak addig :)

2011. febr. 26. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen jó ötlet, ha nem foglalkozol most vele. Sőt, szerintem le kellene felejtened. Egy hónapig játszott veled, leszarta, h ez milyen neked, pedig már akkor is tudta, hogy nem érez szerelmet. Tapasztalataim azt mutatják, hogy még a szerelem sem ér meg végeláthatatlan fájdalmat. És ez később is megismétlődhetne.
2011. febr. 26. 16:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom, ez igaz. De a leírtak alapján ti láttok esélyt arra, hogy lehet még belőle valami?
2011. febr. 26. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Arra, hogy ha úgy tartja majd kedve, akkor visszatolakszik az életedbe, mert megteheti? Arra látok. De az nem a szerelemről fog szólni, hanem arról, hogy nem vagy vele, és nem képes ezt az űrt feldolgozni gyermeteg módon. Éretlennek tűnik ez a fickó.
2011. febr. 26. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez nem feltétlenül visszatolakodás.

Igen, szerintem lehet, hogy rendeződnek a gondolatai és rájön, hogy valójában szeret még, de szerintem ehhez mindenképp távolság kell. Nem 100%, de lehetséges. Hogy ez mennyi idő lesz, az megint más kérdés. Lehetnek napok, hetek, hónapok, sőt, extrém esetben akár évek is. Van ez így. A lényeg, hogy TUDJ élni nélküle, ne lássa rajtad, hogy szenvedsz. Legyél olyan, mint mikor megismert. Mosolyogj! :) Légy pozitív. Ha beszéltek, vagy találkoztok, Te tedd le előbb a telefont, vagy mondd, hogy menned kell mert programod van. Legyél kedves, de ne nyomulós. Érdeklődő, de ne túlságosan.

Nem egyszerű játék ám, de beválhat :)

2011. febr. 26. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Sajnálom, de ezt gondolom. És akármennyire is fáj ez neked most, de menjen az, aki menni akar, és ne akarjon jönni, amikor neki kedve tartja. Aki szeret, az mindig szeret, és nem csak nem tud, nem is akar nélküled élni.
2011. febr. 26. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:

22:22

Mi van azokkal, akik szakítottak, majd hetek, hónapok vagy akár évek múlva újra egymásba szeretnek és most több éve évtizede boldog házasok?? Mert van ilyen.

2011. febr. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!