Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik akkor ha a gyereke...

Mi történik akkor ha a gyerekemnek, aki 17 éves 13 igazoltan órája van?

Figyelt kérdés

Mit csinál a jegyző,ha értesítik őt?

Mi lehet még?

2011. febr. 25. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ti ilyen jó helyzetben vagytok, hogy megkapja a családi pótlékot zsebpénznek? Akkor minek igénylitek? Másnak tényleg szüksége lenne rá. Nem csoda, hogy 13 igazolatlanja van... gondolom remek nevelést kaphat. Pfff.
2011. febr. 25. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

19:56 !

Megértem,hogy féltékeny vagy,remélem eljön az az idő is,amikor te is oda tudod adni a gyerekednek:)

2011. febr. 26. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:

19:56-osnak teljesen igaza van kedves kérdező!

Szerintem nem féltékenykedésből írta,hiszen ki az aki lenne a te helyzetedben?!

Ha a gyerek így áll hozzá hogy "hát csak a zsebpénzemet vonják meg" akkor biztos jó nevelést kaphatott! Vajon miért van 17 évesen 13 igazolatlan órája? Biztos nem azért mert bejár mindennap a suliba és tanul:)

Nekünk ha megvonnák az anyám kitagadna a családból, én meg a szemébe nem tudnék nézni:) És szerintem nem vagyok egyedül akivel ez történne.

2011. febr. 26. 11:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem azért kapja meg a családi pótlékot,hogy azt elszórja.Abból veszi a bérletét,fizeti az osztálypénzt,tölti a telefonját,és abból vesz ruhákat.Ezen kívül nem kap pénzt.

Nem értem,ez miért annyira rossz.

Nekem azért nem baj,ha megvonják a családi pótlékot,mert akkor az neki lesz tanulság és kész.

2011. febr. 26. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Tisztelt részképesség-zavaros hozzászóló.

Valóban nem szabadott volna általánosítanom, elnézését kérem.

Tudja, az a helyzet, hogy az ilyen, valójában ritka állapotokat a legtöbben kibúvónak használják a bejárás, a dolgozatok, az érettségi megfelelő része alól, és mikor már minden harmadik tanuló "diszes", akkor az ember kicsit hajlamosabb az általánosításra, persze a valóságban hamar tisztázódik, ha valakinek véletlenül nem korrupt orvos igazolta, hanem ténylegesen problémát okoz neki az írás, olvasás, számolás, vagy nyelvtan-idegen nyelv.

De mint látja, ön is úrrá lett "betegsége"-állapota fölött, és ez igen tiszteletre méltó, és ritka mint a fehér holló.

2011. febr. 26. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!