Lehet abból valami "bajom" esetleg hátrányom, ha szinte (1 embert leszámítva) csak fiú barátaim vannak?
lány vagyok, nem az a fiús lány, hanem a lányos lány (rózsaszín rucik, ápolt külső, nem iszok, nem bulizok.. ), de a fiúkkal jobban szót tudok érteni, sokan meg is nyílnak nekem és még hajfestésről, és abszolút női dolgokról is tudok velük beszélni és még tanácsokat is adnak. Ez ártalmas lehet?
köszi
18/L
Ismertem olyan lányt aki mindig fiúkoszorúban volt, még közös üdítősdobozból is ivott velük...
Gond csak akkor lesz ha barátja lesz, én messze elkerültem.
egyik csaj osztály társam is a szememre hányta gúnyosan épp a minap h miért csak fiú barátaim vannak:D
meg is mondtam neki h tök nincs köze hozzá h kik a barátaim :)
tudni kell h a csaj az egyik legjobb bnőm VOLT,miután kibeszélt stb egyszerűen undorodom tőle...viszont a bátyjával jóba vagyok viszonylag:D és az se tetszett neki h egyáltalán köszönök a tesójának:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!