Mit készíthetnék a Barátom anyukájának a szülinapjára?
Nemsokára itt a szülinap
Süthető gyurmából szeretnék készíteni valami szépet. Akár kis szobrot, vagy ez az, hogy nem tudom mit..
A gond az, hogy nem vagyunk olyan együtt sütögetünk, főzögetünk, vásárolunk viszonyba, de nem is rossz a viszonyunk, hanem olyan kedveljük egymást, beszélgetünk, mosolygunk stbstb..
Valami jó ötlet? (:
Ja.. és több mint 1 éve vagyunk együtt:)
Semmi sem kell, de figyelmességből jó ötlet, szóval szerintem igen is örülni fog, ha megleped valami aprósággal, amit Te csináltál. :)
Picike tálat, amit te dekorálsz ki, vagy fali díszt, ha ezt a süthető gyurmát választod. Vagy kiformázol egy virágot, amit szintén te tudod megszínesíteni utána.
De bemész egy hobbiboltba, ott nagyon sok ügyes és okos ötlet van (az én kedvencem például a szalvétatechnika - decoupage).
Sok sikert, biztos szép lesz! :)
Hát igen mindenféleképpen valami picike dolgot szeretnék. Nem akarom hogy tolakodásnak vegye.:\
Gyurmából virág? nem rossz ötlet.
Gyurmából csinálhatsz : egy golyóstollat: vond be a külső részét és nyomkodj bele pici díszeket vagy a nevét írd rá vagy egy kanál nyelét vond be és díszítsd ugyanúgy mint a tollat, vagy ami illik hozzá. Ez személyes, figyelmes kis emlék.
Ha fiatalos felfogású akkor fülbevaló is jó vagy kulcstartó, gyűrű, karkötő, medál. Rengeteg dolog lehet. Kérdezd meg a barátodat, hogy minek örülne az anyukája? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!