Férfi/női csábítás sulik? Ma? És anno? Ki mit tud róla? Érdekelne?
Most az a helyzet, hogy böngészgettem egy kicsit, meg régebben olvastam egy könyvet...
Előbb a könyv, akit nem érdekel ugorjon pár sort :D
Szóval volt egy könyv, amiben arról írtak, hogy régen a nőket hogyan készítették fel a párválasztásra... Meg olyanokat olvastam benne, hogy ruhákkal látták el a lányt és parfümökkel(17-18. század talán)... Jött a nagy nap! A leányzó eltöltött x időt a helyen("randi-suli") és jött a nagy Ő(pénzes pasi/gróf/jómódú nemes-polgár), aki kiválasztotta az igényeinek megfelelő nőt(tudás, szépség, társalgási készség, öltözködés stb) és boldogan életek...
A 21. században is van randi segély... Iskolák az olyanoknak, akik nem tudnak ismerkedni... Meg vannak könyvek is... Most pl B.p-n vannak ezek a nagy felhajtások, hogy hogyan szedjünk fel magunknak csajokat... Nyitási taktikák... Bók szövegek és betanult rutinok, amikkel el lehet csavarni a kiszemeltünk fejét....
Ehhez mit szóltok? Aki ilyen helyen "tanult" ismerkedni és kiderül? Vagy mit szólnátok, ha a leendő párotokról/pasitokról kiderülne, hogy így szedett/csábított el benneteket anno?
Találkoztatok már hasonlóval vagy mesélte már valaki hasonlót? Titeket milyen szöveggel nyitottak meg?
Szerintem az ilyen "sulik" azért oltári nagy hülyeségek, mert nincs olyan dolog, ami univerzálisan minden nőnek ill. férfinak bejön.
Egyszer olvastam egy ilyen "hogy csajozzunk" honlapon, hogy azt tanácsolták a pasiknak, hogy kövessék a kiszemelt nőt, hogy hova szeret járni, stb. Én ezt nem ideális pasijelöltnek nevezném, hanem zaklatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!