Csináltatnátok mellnagyobbitast ha a férjetek hülyeségnek tartaná de meglenne a pénzetek rá?
Én megcsináltatnám,ha lenne rá pénzem!
Szerintem,ha vkit szeret a párja lógó/kicsi mellekkel,akkor szeretni fogja műmellekkel is!Hülyeség,h nem nyúl hozzá,stb. (ha mégis vki ilyen bunkó lenne,bárki találna helyette mást,akinek tetszik egy önbizalommal teli,magabiztos nő,amilyenné a mellműtétük után válnak azok,akik nem hogy strandra nem szerettek menni,de még szex közben is zavarta őket a kis mellük-mint engem)
Én nagyon vékony vagyok,semmi mellem nincs,70/A-s melltartót hordok,anyukámnak szintén nagyon kicsi melle volt,3 gyerek után nem maradt semmi a mellkasán,csak a mellbimbói,és látom,rám is ez a sors vár.
A párom szeret így,ahogy vagyok,de tudja,h én nem szeretem a testem,és olyan szinten önbizalom hiányos vagyok,h rosszabb napjaimon képes vagyok elbőgni magam,ha azt mondja,szép vagyok,mert nem hiszem el neki,h szépnek lát,mikor én csúnyának érzem magam. Ezért ha szóba kerül,h ha lesz pénzem,megnagyobbíttatom a mellem,akkor nem kezd el finnyáskodni,h ő nem fog gumilabdát meg ilyenek.
Én nem akarok óriási tőgyeket,csak szeretnék egy kis dekoltázst,szeretnék szexi fehérneműket viselni,és évente nem csak egyszer-kétszer menni strandra,és végre nem rejtegetni magam,ha már ott vagyok,hanem szép bikiniben élvezni a vizet,a jó időt,stb.
És elsősorban magamnak akarok tetszeni,mert amíg nem tetszem magamnak,nem tudom elhinni,h másnak tetszem.Minden nőnek magának,maga miatt kell bevállalnia egy ilyen műtétet,mert aki egy pasi miatt csinálja,az előbb-utóbb csalódni fog,és megbánja a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!