Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan alakult ki? Mitől lett...

Hogyan alakult ki? Mitől lett ennyire sok homo-, biszexuális?

Figyelt kérdés

Szinte az állam esett le, amikor a társaságomban egy őszinteség játékban kiderült, hogy szinte mindenki volt már a saját nemével. Én meg természetesen kilógtam a sorból, mert azonnal elkapott az undor. Főleg amikor a lányok mondták hogy ők a bulikban szeretnek a barátnőjükkel smárolgatni. S nem 16 évesek vagyunk! Hanem itt most 25 éves emberekről van szó. Most én vagyok a nagyon konzervatív vagy degenerált? Én legyek akármennyire is bedrogozva, beszívva, piálva, kábítva mittomén...soha nem kezdenék ki egy lánnyal sem! Egyszerűen még a gondolatától is felfordul a gyomrom.

A legdurvább meg az volt, amikor az egyik barátnőm elmondta hogy ő szerelmes lett egy lányba. Na már ő is...hm. És akkor kérdeztem hogy "MI VAN?" erre meg mondta hogy ő az emberek lelkébe szeret bele és mindegy neki a nem. Én ezt nem tudom ésszel felfogni. No meg itt is a GYK-n meg máshol sokan jönnek azzal, hogy sok hetero lány vonzódik a saját neméhez is. MI EZ KÉREM? Valami VICC? Akkor engem miért nem vonzanak a nők? Degenerált vagyok? Én egyszerűen rosszul lennék, ha úgy hozzá kéne érnem egy nőhöz. A férfiak izgatnak. Viszont ők meg nagyon. Ha ránézek egy meztelen felsőtestre akkor már úgy reagál a testem meg a lelkem is, mint egy férfié aki ciciket lát meg. Nem ez lenne a normális?

Természetesen HANGSÚLYOZOM, hogy semmi bajom nincs a biszexuálisokkal meg a melegekkel, csak számomra nagyon furcsa volt hogy a társaságomban is ilyen dolgok derültek ki. No meg itt is sok ilyen jellegű kérdést látok. Ennyire sok a "meleg"? Hogyan történik ez velük?

Szerintetek?

25 L

2011. febr. 15. 08:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok, aki azt mondtam, hogy a női test esztétikusabb.

Figyelj...ez ízlések és pofonok kérdése. Az én kedvenc színem a narancssárga és a lila, neked lehet, hogy más. Nekem a női test művészi/esztétikai szempontból sokkal szebb, mint a férfié. Ennyi. Erre nem tudok mást mondani :S Amúgy a férfi nemi szerv szerintem a leggroteszkebb emberi szerv, utálom látni...sokkal jobb, ha inkább bennem van, inkább eltüntetem, csak ne lássam :P

A másik: nem bírnék szexi, izmos pasival lenni, mert egyrészt nem tudom miért, iszonyodom tőle, másrészt kényelmetlen. Vot már ilyen barátom a lelke miatt...egyszerűen kényelmetlen volt vele aludni, hozzábújni. Mindenhol nyomott, bökött a sok dudor a testén (másmint az izmok). Sokkal jobban szeretem a husi férfiakat, mert kényelmesek :D Ott nyomódik be, ahol nekem kell, jobban körülölel, nagyobb biztonságérzetet nyújt, stb. Én ilyen vagyok, ez is ízlés kérdése.

Annak aki szerint a homoszexualitás pszichológiai defekt: Nem az! Hanem biológiai. Attól függ, mennyi hormon ürül a magzatvízbe az agy kialakulásakor. Ha egy férfinél túl sok, akkor kis kerek sejtek helyett hosszúkás sejtekből fog kialakulni a szexuális központ az agyában, és emiatt gyakorlatilag az agyának ez a része női lesz, így tehát a férfiakhoz fog vonzódni.

2011. febr. 15. 12:39
 12/20 anonim válasza:
0%

ez a mai helyzet miatt van a tévében csak a melegek érvényesülnek pl:stylist,ilyen olyan tervező

én mondjuk undorítónak tartom a melegeket

megértem ha börtönben lesz meleg vagy ha elmebeteg és erre izgul fel de ha önszántából vagy divatból lesz az ami az undorító

a leszbikusokat valamennyire megértem mert lehet ,hogy egy férfi nem tudja azt megadni amit egy nőnek meg kell, meg a férfiakat izgat két nő látványa de ez se normális

2011. febr. 15. 13:31
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Természetesen nem veled van a baj!

Szögezzük le, hogy arról senki sem tehet, ha a saját neméhez vonzódik!

DE:

Vannak az agybeteg "divat-leszbik".

Ők úton útfélen hangsúlyozzák, sőt kikérik maguknak, hogy melegek lennének és "az csak úgy adódott", hogy "tök véletlenül", lefeküdtek azzal a harminc-negyven lánnyal, az utóbbi két hónapban...

Meg kihangsúlyozzák, hogy "el sem tudnák képzelni a szerelmet egy másik nővel" és "csak puszta véletlen", hogy minden hétvégén sexelnek néhány csajjal...

Azután meg alibit gyártanak maguknak, "hogy mennyivel szebb egy női test" és csak ez az oka a nők egymáshoz vonzódásának...

(...hát, hogyne...)

Ha már itt tartunk, sok nőnél, még a paprikás-csirke is szebb, még sem dugn@m meg!!

(A csirkét.)

A mostani csajok isznak, drogoznak és persze azonos nemű kalandjaik vannak...

Viszont az egójuk akkora, hogy be sem férnek vele az ajtón.

Azelőtt egy lány, úgy főzött mint az anyja.

A mai lány, meg úgy iszik, mint az apja!!

Az a kis szerencsétlen csaj, aki kifejtette külön,

hogy "milyen ronda" egy férfi nemi szerv, az jobb, ha most innen "öregségére" megtudja, hogy:

Vazze, te is egy pont ilyenből pottyantál ki annak idején!!!

2011. febr. 15. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:
szia 12:39-es. én írtam azt a pszichés zavar kommentet. amivel hangsúlyozom nem akartam senkit megbántani, nekem is 1000 hülyeségem van, mint bárki másnak. viszont ez a biológiai dolog amit leírtál... hááát nemtom a többiek ezzel, hogy vannak, de nekem elég furán hangzik.
2011. febr. 15. 13:53
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Nézz több spektrumot, én ugyanis onnan szedtem, szóval nem a neten keringett, hanem tudományosan bizonyított, és hiteles forrás ;)

Nem vagyok divatleszbi, nem azért mondom, hogy szebb a női test. Sosem voltam még nővel, egyszer smároltam lánnyal, azt is úgy, hogy senki más nem látta, és nem nagyon szoktam mesélgetni, vagy dicsekedni vele, tehát nem azért tettem, hogy a pasikat beindítsam vele...

Ettől függetlenül szeretnék nővel lenni egyszer, de azt sem azért, hogy dicsekedhessek vele vagy mert nagy az egóm, vagy nem tudom, milyen érvek voltak még itt, hanem azért, mert kíváncsi vagyok rá.

Ja és még valami: a TV miatt senki se lesz homokos -.- A TV sok mindenért felelős, de ezért nem. Ha mégis a TV miatt próbálja ki a saját nemével, akkor sem lesz végleg az, amint megkomolyodik, visszatér az ellenkező nemhez. A stylist meg nem azért homokos, mert akkor jó a stylist, ha homi, hanem azért, mert neki volt protekciója, és mert...most komolyan...van olyan hetero férfi, aki ért a női divathoz, és ezzel akar pénzt keresni? Ugyan már...

2011. febr. 15. 15:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja, azért mert a spektrumon volt már tudományosan bizonyított? Ne viccelj. :-)
2011. febr. 15. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Ha azt mondtam volna, hogy a TV2-n vagy az RTL klubon volt, még megérteném, de a Spektrum, Nat. Geo., Discovery Channel, stb. csak és kizárólag hiteles forrásból dolgoznak -.-
2011. febr. 15. 16:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is nézem a Spektrumot, meg olvasok szaklapokat és tényleg agyban dől el ki melyik nemhez vonzódik, de még a méhen belül.

[link]

van egy nagyon jó film Alfred Kinsey munkásságáról, aki felállított egy skálát 0-6ig, a 0 a heteroszexuálist, és a 6-os a homoszexuálist jelölte és el se hinnéd, hogy hányan tették magukat a két érték közé, én sem vagyok 0-ás inkább 2, a női test tényleg gyönyörű, főleg a mellek (nekem kicsi van, tehát ez irigység is lehet), és

jó lehet puha női testet simogatni (bőrbetegségem miatt, nem éppen sima a bőröm), és a csókolózást is kipróbálnám.

Tovább megyek, felizgat két csókolózó jó pasi látványa (valószínű közékük képzelem magam), és bevállalnék egy hármast is, de csak finoman:-)

Tehát nagyon sokaknak titkos fantáziája az azonos neművel folytatott szex, vagy csókolózás, csak nem vallják be.

És a melegeknek túl sokat köszönhetünk ahhoz, hogy elítéljük őket:-)

26/l

2011. febr. 17. 01:13
 19/20 anonim ***** válasza:
A 13-asnak osztom a véleményét. Fiúknál is kezd megjelenni. Egy fiú jobban szop de sose tudnék szerelmet elképzelni egy fiúval. A bulizás az oka meg a divat meg a kíváncsiság.Ennyi akiknek hormonálisan vagy lelkileg alakult ki semmi bajom de ez ígyvan. A 10-en és 20-onéves generációt meg nem kell félteni és nem veled van a baj ezen én is sokszor elgondolkodtam és te meg mi gondolkodunk normálisan. Nem aki részegen kíváncsiságból kipróbálja.
2014. dec. 29. 16:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Divat.
2016. jún. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!