Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » összefogom tőrni a szüleim...

összefogom tőrni a szüleim szívét! Hogy mondjam meg nekik?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Elsős gimnazista lány vagyok. Nagyon szeretem a szüleimet minden tekintetben ők a példaképeim, felnézek apura aki sokat tanított nekem és mindíg kiállt mellettem és bátorított, nem is beszélve anyuról. Egy szem gyermek vagyok a család szeme fénye, úgy vigyáznak rám, mint a hímes tojásra. Én persze igyekszem is meghálálni, mindíg jó tanuló szorgalmas voltam és segítőkész amennyire az erőmből futotta, de most akadt egy kis gond. Úgy pár éve kezdődött, általános 7.-ben kezdtem érezni, hogy a barátnőimmel különösen jól érzem magamat, jobban mint ahogyan eddig, ennek nem tulajdonítottam jelentőséget. Valahogy kellemes érzés tőltött el beszélgetni, szórakozni, és közös elfoglaltságokban részt venni velük. Akkoriban kezdtek a pasik felé érdeklődést mutatni, nem nagyon izgatott, hogy ez rámnem volt igaz, mert gondoltam majd úgyis ráérek még, végülis sokat tanultam ez kötött le akkor nagyon, hiszen eminens vagyok és ahhoz sokat kell tanulni és gondoltam későn érő típus vagyok és valójában sosem vonzódtam a másik nemhez. Gondoltam majd idővel ez változni fog, azonban nem így lett. 8.-ban jöttem rá, hogy vonzanak a lányok testileg is. Kellemes élménnyel tőltött el a közös zuhanyozás és azok a játékok partyk sminkelések amikor egymáshoz érhettünk. Volt egy két osztálytársam aki amikor hozzámért, nagyon kellemes kívánni való bizsergés fogott el és ránézésre is felizgatott a testük. Nem fokozom a dolgokat, úgyis rájöttetek, hogy nemileg vonzódom a sajátjaimhoz, de ezt nem találtam meglepőnek, hiszen a csajoknál nincsen éles határvonal a nemi érintkezésnél, ugyanúgy egy normális hetero lány vonzódik a sajátjaihoz is, de persze a paikhoz inkább, hát nálam ez nem így van. Egyáltalán nem érdekelnek a fiúk, semmilyen vonzalmat nem érzek irántuk sehogyan sem és visszataszító a férfi test látványa. erről nem tud senkisem. A barátnőim szinte mindegyike, már jár valakivel és Én pedig nem. Mindenkinek tetszik valami pasi és beszélnek is róla. Én eddig megpróbáltam ilyenkor terelni vagy szóbahozni valakit csak úgy hogy, de jól néz ki csak hogy ne legyen feltünő. Nem tudok mit csináljak. A szüleim meg a nagyi, nagy esküvőről meg sok gyerekről álmodik, de Én nem. Nagyon szeretnek, nem ezt érdemlik, hogyan mondjam meg nekik. Mit csináljak ? Ezt meg lehet operálni ? Szoktassa át magamat, mi legyen most.
2011. febr. 14. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

15 évesen te még nemigen tudod, hogy mit is akarsz...várj még pár évet egy kapcsolattal, aztán ha úgy alakul, hogy a lányokhoz vonzódsz, akkor ez van, ettől még a személyiséged nem fog változni és ugyanúgy anyu és apu pici lánya leszel :)

fel a fejjel !

2011. febr. 14. 19:33
 12/18 anonim válasza:

Abból amit modtál, úgy látom, hogy a szüleid nagyon-nagyon szeretnek téged, és biztos vagyok benne, hogy ezen semmi sem változtathat. Amúgy szerinetm teljesen rendben van, ha vki leszbikus. Bár te még fiatal vagy, és változhat, de ha úgy érzed,h tényleg a lányokat szereted, azzal sincs semmi baj. Remélem azért sikerült felvidítanunk :). És én is kíváncsi vagyok, hogy mi van veled, úgyhogy remélem még fogsz írni.

:)

2011. febr. 14. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Fogadd el magad. Olyan nincs, hogy átszoktatod magad, csak olyan, hogy a valós érzéseidet, vágyaidat elnyomod magadban, aminek pszichésen elég súlyos következményei lehetnek. Ne akarj egy másoknak megfelelő, de boldogtalan ember lenni. Hiszen azzal, aki te vagy, nem ártasz másoknak.

Nézd, előbb utóbb el kell mondanod a szüleidnek, legalább is meg fogják tudni, ha egyszer ilyen jó a viszony közöttetek, ennyire szeretitek egymást, ahogy leírtad. Mindenesetre az lenne a legjobb nekik is, ha ezt tőled tudnák meg, és nem valaki mástól. Ne várd meg azt, amíg mások elkezdenek pletykálni róluk, és a szomszéd Juliskanénitől hallják, hogy a postás hallotta, hogy a boltosnő látta, hogy egy lánnyal csókolóztál, vagy valami ilyesmi.

Az osztálytársak meg... Nekik nem kell mondani semmit, legalább is egyelőre. És nem azért mondom, hogy úgymond titkolózz, mert szégyenletes hogy ilyen vagy. Csak ahogy neked is meg kell érni ahhoz, hogy elfogadd magad, nekik is meg kell érni hozzá, hogy az ilyen jellegű másságot elfogadják, ha nincsenek hozzászokva. 14-15 évesen valószínűleg a többség még nem elég érett hozzá, és nem tudna mit kezdeni a helyzettel, aztán ezt a kamaszok úgy szokták levezetni, hogy cikizik azt, aki eltér a többségtől.

Ha kérdezgetik, hogy neked ki tetszik, akkor nyugodtan mondd, hogy senki, esetleg tedd hozzá, hogy te finnyás vagy, válogatós, elég kevesen vannak, akik neked tényleg tetszenének. Majd ha már idősebbek lesztek, úgyis téma lesz ez is úgy általánosságban, hiszen erről azért gyakran szokás beszélgetni. Akkor nagyjából fel tudod mérni, hogy a többiek hogyan vélekednek a homoszexualitásról, és hogy érdemes-e őket beavatni.

Mondjuk azt azért remélem te is tudod, hogy lesznek páran, akik ez miatt elfordulnak tőled, de 1. olyan ember nincs, akit mindenki szeret 2. aki csak ezért már nem kedvel, az sosem kedvelt téged igazán, nem volt sosem igazi barátod.

2011. febr. 14. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Pont abban az korban vagy, amikor elkezdődik minden, de még semmi sincs kialakulva. Szóval inkább ne kapkodd el, a mádia és a jelenlegi torzult gyerektársadalom elég sok hülyeséget is el tud hitetni az emberrel. Így első olvasatra nekem az ugrott be, hogy egy Skins-rajongó lehetsz pl. (ha mégse láttad volna, nézd meg, hátha találsz választ pár kérdésedre.

Ha mégis leszbi vagy, akkor ez van, de ne most közöld velük, konzervatívabb szülőket egy szívroham is elviheti.XD

Ha aktuális lesz a kérdés és semmiképp nem titkolható tovább normális körülmények mellett, akkor mondd el nekik csak szerintem. Alapvetően milyen a hozzáállásuk az ilyesmihez?

A korosztályodnak viszont ne nagyon mondd el, a csajok majd aggódnak, h ők, mint no.1 világszépségek fogják rajongásod tárgyát képezni, a pasik meg odalesznek érted, csak h benne legyél egy leszbis produkcióban... -.-"

2011. febr. 14. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

"hiszen a csajoknál nincsen éles határvonal a nemi érintkezésnél, ugyanúgy egy normális hetero lány vonzódik a sajátjaihoz is, de persze a paikhoz inkább,"

Én hetero vagyok és egyáltalán nem vonz a női test látványa. Én meg attól undorodok. Szerintem ez a normális. Magamból kiindulva egyáltalán nem igaz ez a mondatod, hogy minden hetero lány vonzódik a sajátjához is. Ez csak egy mondvacsinált degenerált baromság. Önámítás.

2011. febr. 15. 08:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Szeintem még nem voltál szerelmes.

Szimplán már én is elgondolkoztam, hogy mi van Ha...

Mert úgy 6 éves korom óta egy fiú sem tetszett, vagy akiért oda lettem volna. Majd 8.-ban a buszon ültem és felszállt egy srác akivel már egy éve buszoztam. És csak akkor tűnt fel, hogy milyen helyes és hogy mennyire vonzz. És tudtam, hogy milyen érzés újra szerelmes lenni, amikor bizseregsz belül.

Az más ha "most vonzz" a női test, és az érintések. Az természetes, ha például tesiórákon az öltözőben megnézed a másik csaj mellét. Ez szimplán, olyan dolog, hogy "Fú neki már mekkora" vagy csak épp azt nézed milyen csinos. Vagy eltűnődsz, hogy milyen szép. Egyik barátnőmék régi osztályában, természetes dolog volt, hogy az egyik csaj mondta a másiknak, hogy neked például "tök jó segged" van.

Szerintem ezt kifogod nőni.

Mindenkinél van olyan például, hogy tűl sokat olvas az emo-król, hogy milyen érzékenyek. Majd másnap sír, mert hogy anyukájával összeveszett és hogy milyen gyakran van ez, milyen nehéz a suli, bejön a "Laci" de én neki nem és bazonosítja magát az emo--kal, közben csak szimplán kamasz és szomorú, érzékeny.

Szerintem várdd meg míg felnőtt leszel és azután dönts. Mellesleg próbáld ki egy pasival (MAJD HA NAGYOBB LESZEL!!!), hogy milyen vele "járni", összebújni, szeretkezni, beszélgetni, stb.

Amíg nincs viszonyítási alapod nem tusz mit kezdeni :)

Sok sikert!

20/L

2011. febr. 15. 16:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor akinek nem lenne világos elmondom, egyáltalán nem vonzódom a férfi testhez sőt taszítónak tartom.
2011. febr. 16. 20:51
 18/18 Tyler913 ***** válasza:
Pont azert mondjak,mert taszitonak tartod a ferfitestet,pedig meg nem lattal egyet sem.En heteroszexualis ferfi vagyok,megsem talalom taszitonak a ferfi testet,annak is meglatom a szepseget.Ha Te ennyire taszitonak talalod,az jo esellyel azert lehet,mert meg fiatal vagy,sok lany gondolja igy 13-14 evesen,es ezzel nincs baj.Ezert irtak a legtobben,hogy adj magadnak idot.Majd 5-6 ev mulva meglatjuk,hogy gondolkozol.Ha csak a lanyokhoz vonzodsz akkor is,az mar jo esellyel vegleges lesz,es persze egyaltalan nem baj.De van arra is esely,hogy valtozol meg,hisz most van kialakuloban a nemiseged.
2011. febr. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!