Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen ember? (Kérdésed...

Van ilyen ember? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Aki CSAk de télleg csak azért megy pszichológushoz(remélem jól irtam le)mert beszélgetni akar..

és nincs semmi pszichológiai baja?

Néha énis elmennék egy ilyen pszichológushoz csak ugy beszélgetni,mert én ugy vagyok vele(14évesen)hogy ugy várom már hogy valaki egy tanár például megkérdezze a véleméynemet valamiről,vagy ilyen komolyabb dolgokrol beszélgetni.

tudom hogy a szüleim ittvannak..

de szerintem velük nem tudnék olyan "oldottan"beszélgetni.

olyan jó barátom meg nincsen..

2011. febr. 14. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem pszichológus kell kemény pénzért, hanem valami kör, ahol (akár anonimen) minden alkalommal egy-egy témáról eldumálgattok. Ilyet találhatsz neten, vagy helyi szervezésben.
2011. febr. 14. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát keress olyan jó barátot :)
2011. febr. 14. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Csak beszélgetni a pszichiáterhez járnak az emberek.A pszichológus egy kicsit más.
2011. febr. 14. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van problémám is, csak abban nem hiszek, hogy a pszichológus megoldja majd... szóval kvázi azért járok oda.

19/F

2011. febr. 14. 15:36
 5/11 BlackSword ***** válasza:
100%

"Csak beszélgetni a pszichiáterhez járnak az emberek.A pszichológus egy kicsit más."

Ez az amit fordítva írtál le...

pszichiáterh: orvos

pszichológus: bölcsész

2011. febr. 14. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy van. Mi itt a gyakorikerdesek.hu-n mind ilyenek vagyunk. Azért járunk ide, hogy beszélgessünk és kényszeresen véleményt mondjunk...
2011. febr. 14. 15:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Kösz hogy válaszoltatok.

Azért más irogatni,meg más kimondani amit kiakar az ember..

szerintem.

szóval másabb lenne ha valakivel besélgetnék,minthogy itt a neten valakivel irogálnék.

2011. febr. 14. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerez be pár barátot velük kell beszélgetni.
2011. febr. 14. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok: a netes dolgot nem irogatásra értettem, hanem hogy neten szerveznek ilyen csoportokat, akik aztán élőben találkoznak, vagy neten utánanézhetsz, hol van valamilyen klub, vagy központ, ahol találsz ilyet.
2011. febr. 14. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan elmehetsz a sulipszichológushoz
2011. febr. 15. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!