Anyukámnak van névre szóló üdülési csekkje. ő nem tudja igénybe venni. Elfogadják-e szállodában ha én szeretnék vele fizetni? (meghatalmazással)
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 13:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem is adott már nyaralásomra, mikor neki nem kellett. 20/L
2/7 anonim válasza:
Elvileg nem fogadhatják el, de nekem simán elfogadták a szállodában, meghatalmazás sem kellett.
3/7 anonim válasza:
Én nő vagyok, nekem már elfogyott az ÜCS-m, édesapám mondta, hogy itt az övé vigyem, mert neki nem kell. Nem fogadhatnák el, de a nő azt mondta akinél fizettem vele, hogy az a lényeg, hogy egy néven legyen és alá legyen írva, őt más nem érdekli.
4/7 anonim válasza:
Teljese helyfüggő,valahol meg sem nézik valahol pedig nem hajlandoak elfogadni.Mindkét verziorol hallottam már.
5/7 anonim válasza:
A személyigazolvány számát ( az édesanyádét) majd kérik. De írd fel egy cetlire, és mond azt hogy nincs itt ha elkérik, de a számát azt tudod mert le van írva. ;)
6/7 anonim válasza:
Barátnöm vonatjegyet szeretett volna venni az édesanyja üdülési csekkjéböl és nem fogadták el neki. Szállodában lehet, hogy elfogadják.
7/7 anonim válasza:
Mi is felváltva használjuk anyám üdülési csekkjét, eddig kivétel nélkül mindig elfogadták. Előtte azonban nem árt tájékozódni a szállodában! Gyakran kérik a tulaj nevét/címét/talán igazolvány számát is, és van ahol kérik, hogy alá legyen írva, van, ahol pedig csak aláírás nélkül fogadják el.. Szóval mindenkinem máshogy éri meg, ezért járj utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!