A legtöbb nő azt híreszteli magáról, hogy nem érdekli a pénz! Ki az a nő/lány, aki be meri vallani, hogy kizárólag csak a pénzes a pasikra hajt (vagy hajtott)?
Hát engem nem érdekel. Akkor érdekelne, ha a párom nem akarna dolgozni, hanem azt várná én tartom el ő csak van. Nekem nem kell munkakerülő, viszont engem aztán nem izgat ki mennyit keres. Világ életemben azért tanultam, hogy el tudjak helyezkedni ott, ahol szeretnék, soha nem a pénz motivált!
Szóval nyugodt szívvel merem kijelenti, hogy soha, egy pillanatra sem érdekelt, hogy kinek mennyi van!
Engem meg már érdekel,nem érdekelt régebben,de 20évesen ott vagyok,hogy ez is egy szempont.Ano egy gazdag és egy nem gazdagabb pasi között a szegényebbet választottam,mert hozzá jobban húzott a szivem.Simán lemondtam a külföldi útról,a márkás ruhákról,a wellness hévégékről,klassz éttermekről és szórakozóhelyekről amikkel a gazdag fiú csábitott.Most ott vagyok a szegényebbel,évek óta otthonülés,sehova se megyünk,csak a szex,szülinap,karácsony,stb. semmi szó szerint,virágot aszem 2éve kaptam,ha esetleg kapok tőle néha egy csokit (évente 1-2szer)veszekedéskor még azt is a fejemhez vágja Mindig jajj nincs pénz(aztán tegyük hozzá amúgy magára akármikor van cigire meg drága bulikra)
Egyszerüen tudom,hogy szép lány vagyok,folyamatosan futnak utánam a pasik,értelmes is vagyok,aranyosnak is tartanak,egyszerüen úgy érzem,hogy jobban is becsülhetne a barátom.Úgy érzi,hogy egy icipicit se kell már tennie értem,mert már megvagyok neki örökké.
De rosszul is fogalmaztam nem is gazdag pasit szeretnék ,hanem olyat aki nem folyton csak rajtam spórol,akivel eltudok úgy menni,hogy nem várja azt,hogy én fizessek mindent,aki mellett nem röhögnek ki a barátnőim,hogy,hogy hagyom magam kihasználni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!