Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni a nagyképű...

Mit tudok csinálni a nagyképű bátyámmal?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnél megkérdezni hogy ti mit javasoltok a bátyámmal kapcsolatban 5 évvel idősebb nálam(17) éves és ha valami nem tecik neki rogtön meg ver.Gondolkodtam azon hogy feljelentem de ahoz nem lenne szívem. ti mit javasoltok mit tegyek???
2011. febr. 12. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ésszel él az ember! Ha megvered vagy megvereted azzal nem jutsz előrébb. Mellesleg egy életre visszamenőleg emlegetheti. Úgy is családtagok maradtok ezt ne felejsd el. Elég gáz amiért 17 évesen itt tart. A te korodban már nagyon sok mindent meg tudsz érteni miért történik. Szóval az egyik kérdés: Szerinted miért ilyen? Mindig ilyen volt?

Nem ellened beszélek vagy érte de szintén kérdés:Szerinted te mivel váltod ki belőle?

A harmadik: Van amikor megvernek otthon a szüleitek?

Ezek mind fontosak.

2011. febr. 12. 13:52
 12/22 A kérdező kommentje:
cool bár nem értem xD amm köszi...
2011. febr. 12. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Apad is verte/veri anyadat? Mint gyerekek, Ti is verve voltatok? Azt hogy megveretni, hulye otlet.

Hagyni, mert hat "testveri lokdosodes", okorseg. Elnezest, de ne lokdosodjon engem senki. Civilizalt vilagban elunk.

Szolj szuleidnek, szolj iskolaban, szolj batyadnak, hogy ezt ne turod tovabb (lehet meg egyszer elver), es utana jelentsd fel. SZuleid nem latjak, hogy mi tortenik? Vagy ugy hiszik, ahhoz hogy valaki azt csinalja, ugy csinalja amit mi akarunk, akkor agresszivnak kell lenni? Jovobeli baratnoit, feleseget mented meg azzal, hogy ha most intezkedsz. Haveri korben, mas fiukkal is o hos? Nem nagy kepu, hanem egy agressziv diszno, aki elobb-utobb a bortonbe kot ki, de lehet elobb jol osszeveri valaki, ha rossz emberrel kezd ki. Megall az eszem, hogy igy is elnek emberek csaladokban.

2011. febr. 12. 13:54
 14/22 A kérdező kommentje:

tom hogy hülye ötlet de nem tok csinálni ellene semmit...

amm kondizik és hát.... ezt hagyukk

2011. febr. 12. 13:59
 15/22 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Én sem a megveretésre gondoltam csak keressen valakit aki erősebb a bátyjánál, hogy kicsit felébredjen. Lássa, hogy nem lehet mindig Ő a "jani", vannak erősebbek is nála.

Nincs senki akitől esetleg félhetne a bátyád és nem merne bántani? Lehet elég ha ráijesztenek.

2011. febr. 12. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Kondizik e szed is melle valamit? mert akkor agya nem ugy funkcinal mint egy mas tiszta embere. Ilyen hulyek nem felnek senkitol, nem ijednek meg. Ugy latom, kerdezo, Te nem akarsz magadon segiteni. Azt hiszem csaladi korben nem tanultad, nem volt elpelda, hogy mi a normalis elet. Sajnallak, mert ez nem normalis ahogy elsz.
2011. febr. 12. 14:09
 17/22 A kérdező kommentje:
az előzö válaszra enyit mondok:előszöris ne haggya le az ékezeteket mert nem is lehet elolvasni mit írt vagy ha angol bilentyűzet irjon angolul én aztis megértem...
2011. febr. 12. 15:52
 18/22 anonim ***** válasza:

13:52 vagyok. Most komolyan. Ha meg veri valaki a nagy tesót az legfeljebb hazamegy és a kicsin leveri a sérelmeit.

Az ilyesztés se lenne más hatással.

Csupán válaszokat kértem tőled. Nem gondoltam, hogy ennyiből értened kellene a megoldást.

Az egyik legfontosabb kérdés, van amikor megvernek a szüleitek? Milyen gyakran?

Esetleg korábban volt amikor gyakran vertek?

Hozzá lehetne tenni, van amikor részegek?

Van amikor egy egy verésnek nyoma marad rajtad? Seb, lila folt vagy bármi más. Most teljesen mindegy, hogy a báttyád miatt vagy mástól.

Engem gyerekkoromban az apám vert. Több mint 6 éve külön élek tőle, de még most is látszanak rajtam a nyomai. Nem is fognak elmúlni soha.

Azért is kérdezgetlek, mert elég nagy tapasztalatom van abban ami rád vár ha a rendőrségre mész vagy a felnőttektől kérsz segítséget.

2011. febr. 12. 16:19
 19/22 anonim válasza:
szerintem az a legjobb ha lelki ismeret furdalást okozol neki nem könnyű dolog de nálam be vált igaz nem vert a bátyám de elég önző és nagy képű volt allandóan az orra alá dörgöltem ezeket a dolgokat és ha nem is egyből de próbált meg változni neked is ezt kéne tenni de ha ennek elenére is folytatja akkor fenyegesd meg hogy ha nem hagya abba a verést feljelented és nem érdekel hogy a testvéred ...
2011. febr. 12. 20:35
 20/22 anonim ***** válasza:

A lelkiismeret furdalásban van valami. A fenyegetést nem fogja komolyan venni egy 12 évestől. A rendőrség se foglalkozik vele addig amig nincsen orvosilag igazolható testi sérülés. Sőt! Jóformán csak akkor veszik komolyan ha nyolc napon túl gyógyuló a sérülés.

Ha pedig bemegy a rendőrségre, ők lesznek az elsők akik felhívják a szülőket, mint nagykorú gyámokat. Valami oka csak van amiért a szülőket eddig nem említette a kérdező. Jobb esetben az ilyen problémákat nekik kellene megoldani. Illetve eleve megezőzni...

2011. febr. 12. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!