"A párom" ezt szer*ntetek nem nyál?
anyu barátnője úgy hívja a férjét, hogy "tábornok" :D de mindig
pl, ha valami hivatalosabb telefonhívásuk van, és anya barátnője veszi fel: "ne haragudjon, én erre nem tudok válaszolni, de adom a tábornokit" :D
Nem!
Épphogy érett tartós kapcsolatban nem f*szizom,barátozom le.Barát az akivel jóban vagyok de égvilágon semmi közünk egymáshoz.Faszi az egy hímnemü lény akit így említ az ember.Csajom-pasim megszólítás meg egyenesen gyerekes.
Egy tartós /akár együtéléssel-akár külön/ kapcsolatban igen is páromnak hívom,mert nem egy haver ,nem egy strici aki futtat.
Élettárs meg olyan semmitmondó hivatalos kifejezés.
Ha valaki kérdezi akkor nekem völegényem van,vagy épp ha olyan a kérdés akkor párom,hisz párkapcsolatban élünk.
20/N
Nem, nem nyál.
A "csajom", "fas*im" tényleg egy ilyen "két napja együtt vagyunk és összefekszünk, aztán csá" típusú kapcsolatba férnek bele. Esetleg 13 éves kor körül mikor menőznek a kölykök..
Nekem személy szerint semmi bajom a "párom" kifejezéssel, egyenrangúságot sugall, és nekem erre van szükségem.. Sosem hívnám pl "uramnak" akivel vagyok, merthogy nem az:)
A barátom/barátnőm olyan semmitmondó, az élettárs meg túlzottan hivatalos. Marad a párom, és hangulattól/társaságtól függően kedvesem, szerelmem és egyebek..:)
A "párom" az én koromba valahogy olyan hülyén jön ki. Legalábbis nekem. Egyszerűen nem "áll rá" a szám. Másnál, főleg huszonévestől fölfele simán elfogadom, meg ott "jól hagzik".
Bár mondjuk olyan olyan érzésem lesz ettől a kifejezéstől, mintha egyedül nem lennék "egész", mint pl. a zokni se ér semmit a párja nélkül. Pedig én egyedül is remek, önálló egészet alkotok. :)
A "csajom", meg "faszim" szerintem egy kicsit közönséges. A legtöbb fiúnál(legalábbis az ismeretségi körömben) azt jelenti a "csajom" kifejezés, hogy a lány, akit d*gok. A barátnő viszont azt, hogy a lány, akit szeretek. Idesorolnám még a "pasim" kifejezést is, nem tartom túl komolynak, olyan "plázacicás".
Az "élettárs" szótól is a hideg ráz. Úgyhogy én a barát-barátnő vagy a szerelmem, kedvesem megszólításnál maradok. :)
Egyébként a "tettestárs" és a "tábornok" kifejezés igazán tetszett! Nagyon kreatív! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!