Mit csináljak? Egész nap azt hallom ahogy veszekednek, apu állandóan szidja anyut, elég trágár szavakkal is. Nagyon elegem van, hiába szóltam már nekik! Tanulni sem tudok rendesen stb. , mire jó ez? Főleg, hogy alaptalan dolgokat vág Anyu fejéhez.
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 21:33
11/14 anonim válasza:
én is azt mondom, vedd kicsit konnyedebben a szitut, mert úgy sem tehetsz mást.ha az egyiknek adsz igazat akkor a másik haragszik és fordítva is.ha már elveszekedték a magukét akkor anyukádat megvigasztalhatod apukádnak pedig úgyis mindegy. o kikiabálta magát, kiadta a gozt.ne hidd , hogy ahol nem veszekednek ott jobb a helyzet, lehet, hogy még rosszabb, mert ha csend van akkor már lehet ,hogy válnak.általában minden családnál /még a "legjobbaknál is/ is elofordulnak veszekedések és lehet ,hogy ezek szukségesek is, mert a mindennapi feszultség , idegesség így levezetodik. neked jó lenne egy megérto jó barát vagy barátno akivel ezeket a dolgokat meg tudnád beszélni, szinte kibeszélni magadból.így sokkal konnyebb lenne és talán nem menne a tanulás kárára.még az is jó ha kicseteled akár velunk is.itt is megírhatsz bármit úgy sem ismerjuk egymást, de egyuttérezni és segíteni azért tudunk.és fel a fejjel majd csak jobb lesz!
12/14 anonim válasza:
kemény dolog ez igazán....
én 26 vagyok(férjnél.és mind ketten ezt hallgatjuk)
hiába mondok akármit,nekem kuss a nevem...bár helyettük a problémát nemtudom megoldani!!!
semmi bíztatót nem tudok neked mondani,én is a saját házban látom a megoldást...de mikor??
13/14 anonim válasza:
Én is így vagyok. De most mindenki azt mondja hogy lényegébe el kell menekülni.
14/14 anonim válasza:
Szolj nekik hogy váljanak el és vmelyik húzzon el a f@@..ba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!