Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egész nap azt...

Mit csináljak? Egész nap azt hallom ahogy veszekednek, apu állandóan szidja anyut, elég trágár szavakkal is. Nagyon elegem van, hiába szóltam már nekik! Tanulni sem tudok rendesen stb. , mire jó ez? Főleg, hogy alaptalan dolgokat vág Anyu fejéhez.

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én is azt mondom, vedd kicsit konnyedebben a szitut, mert úgy sem tehetsz mást.ha az egyiknek adsz igazat akkor a másik haragszik és fordítva is.ha már elveszekedték a magukét akkor anyukádat megvigasztalhatod apukádnak pedig úgyis mindegy. o kikiabálta magát, kiadta a gozt.ne hidd , hogy ahol nem veszekednek ott jobb a helyzet, lehet, hogy még rosszabb, mert ha csend van akkor már lehet ,hogy válnak.általában minden családnál /még a "legjobbaknál is/ is elofordulnak veszekedések és lehet ,hogy ezek szukségesek is, mert a mindennapi feszultség , idegesség így levezetodik. neked jó lenne egy megérto jó barát vagy barátno akivel ezeket a dolgokat meg tudnád beszélni, szinte kibeszélni magadból.így sokkal konnyebb lenne és talán nem menne a tanulás kárára.még az is jó ha kicseteled akár velunk is.itt is megírhatsz bármit úgy sem ismerjuk egymást, de egyuttérezni és segíteni azért tudunk.és fel a fejjel majd csak jobb lesz!
2009. febr. 10. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

kemény dolog ez igazán....

én 26 vagyok(férjnél.és mind ketten ezt hallgatjuk)

hiába mondok akármit,nekem kuss a nevem...bár helyettük a problémát nemtudom megoldani!!!

semmi bíztatót nem tudok neked mondani,én is a saját házban látom a megoldást...de mikor??

2009. febr. 11. 14:14
 13/14 anonim válasza:
Én is így vagyok. De most mindenki azt mondja hogy lényegébe el kell menekülni.
2010. ápr. 10. 15:59
 14/14 anonim válasza:
Szolj nekik hogy váljanak el és vmelyik húzzon el a f@@..ba..
2013. aug. 21. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!