Lenne valamilyen következménye annak ha szó nélkül lelépnék itthonról külföldre? 18 múltam.
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 10:21
11/12 anonim válasza:
Persze, egy csomó következménye lenne, ha ezt tennéd...
A kiegészítésből azt olvastam ki, hogy ez elsősorban menekülés lenne. Nos van, ami elől nem lehet elmenekülni, mert visszük magunkban. Egy nagyon sarkított példával, ha vernek otthon és elmész, akkor a verést megúsztad, viszont azt a HIÁNYT, hogy a családod NEM SZERETETT viszed tovább magaddal. Azt másképp kell megoldanod. Remélem érthetően fogalmaztam.
12/12 anonim válasza:
Hatalmas felelőtlenség csak úgy lelépni szó nélkül. Aggódnának érted és fájdalmat okoznál nekik. Mégis csak felneveltek. Egyáltalán tisztában vagy vele hogy mit akarsz külföldön csinálni. Van ott valaki akiben megbízol és aki segítene. Mi lesz ha egy hét vagy egy hónap múlva megbánod ha nem olyan lesz amilyennek képzelted. Hogy fogsz ismét a szüleid elé állni azok után hogy szó nélkül leléptél. Ha meghozol egy komoly döntést a felelősség is a tiéd és ha egyszer felszállsz arra a bizonyos járműre nem lesz olyan könnyű kiszállni belőle. Felnőttnek érzed magad? Akkor viselkedj is úgy és ne akarj szökni mint egy buta kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!