Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-22 éves lánynak/fiúnak...

20-22 éves lánynak/fiúnak felesleges ajándék egy thai masszázs?

Figyelt kérdés

A barátaim egyik fele azt mondja igen, hiszen ilyen fiatalon miben fáradnak el és "nem tud jó dolgában mit csinálni".

Egy másik tábor szerint pedig jó ajádék, hiszen már sajnos ilyen fiatalon el vannak gémberedve-pedig sportolnak-a fiatalok.

Egyébként 3000-4000 forintba kerül 60 perc.

Szerintetek kinek van igaza?

2011. febr. 6. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi most ünnepeltük a Valentin napot a párommal,mert legközelebb csak utána fogunk találkozni.

Egy cserepes növénykét adott,hogy gondozzam :)

Szerintem jobb az olyan ajándék,ami tartós,amit tudok használni,vagy amire bármikor vethetek egy pillantást :)

21/L

2011. febr. 6. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
93%

Egy fiú vagy leszbikus lány lehet, hogy értékelni a csinos thai lányokat, de én mint 22 éves lány azt kell, hogy mondjam, hogyha még kapnék is ilyesmit, valószínűleg továbbajándékoznám a lehetőséget mondjuk egy idősebb rokonomnak.

Én nem szenvedek semmiféle elgémberedésben, amit egy jó kis alvás nem tud megoldani :) Szerintem felesleges rá ennyi pénzt kidobni.

2011. febr. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!