Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátnak készített...

A volt barátnak készített félig kész ajándék odaadható-e befejezve az új barátnak?

Figyelt kérdés

A volt barátomnak nekiálltam kötni egy ágytakarót, de kb. a felénél szétmentünk. Aztán el is felejtkeztem az ágytakaróról, de valamelyik nap a kezembe került és arra gondoltam, hogy befejezném, és az jelenlegi páromnak adnám, mert ő úgyis nagyon szereti az ilyen kötött pokrócokat, takarókat.

Az lenne a kérdésem, hogy nagyon beteges ötlet? Mert végül is eredetileg nem neki szántam, bár ezt ő nem fogja tudni.

Mi a véleményetek, nagyon kíváncsi vagyok.

Köszönöm a válaszokat!

21L

2011. febr. 5. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha szokott szörfölni a GYIK-en, és kíváncsiságból meglesi a mail címed akkor bukta van ;)

Egyébként nem túl jó ötlet, biztos másnak is oda tudnád adni.

2011. febr. 17. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!