Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Mit csinálnátok...

Fiúk/Férfiak! Mit csinálnátok ha barátnőtökről kiderülne, hogy mentális betegségben szenved?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes kérdés.

Én nő vagyok súlyos depresszióval és hangulatzavarral küszködöm évek óta.

Ezt anno elmondtam a páromnak is mikor összejöttünk.Vannak hullámvölgyeim.

Sajnos a munkanélküliség megint kihozta belőlem és nagyon csúnyán viselkedem vele akaratomon kivül: csapkodom,kiabálok , csúnyán beszélek.

Én ilyenkor mondom neki menyjen el , ne akarjon velem élni jobb lesz nélkülem ,de megvárja míg lehiggadok és akkor megint minden a régi.

Pedig jobb lenne neki nélkülem. Lassan ott tartok ha ő nem akkor én lépek ki a kapcsolatból. Azért mert az én életem szar azért nem kell más életét is tönkre tennem.

22l

2011. febr. 5. 16:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Segíts neki.

Beszélgess vele sokat és biztosítsd arról.hogy te mellette állsz mindig minden helyzetben.

Rád lehet számítani,szereted őt..stb.

Erősítsd meg a hitét és a lelkét.

2011. febr. 5. 17:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

21:46

Én bordeline voltam anno, és meggyógyultam:) Úgyhogy lehet!

2011. febr. 15. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy én is válaszolok. Pánikbeteg vagyok, de csak mikor idegen felnöttekhez kellene szólni vagy hivatalos ügyet kellene intézni. Egyedül ez nem megy mert rögtön rohamom van. Mindig kísérgetnie kell valakinek ha el kell valamit intéznem mert akkor biztonságban érzem magam. Régen egyedül a boltba sem mertem egyedül bemenni mert bármi ciki dolgot csináltam, tuti hozzám szólnak.

Nna de a lényeg, hogy eddig minden párom tudta ezt, a mostani férjem is és nem zavarja egyáltalán. Nekem rossz mert van egy babánk és egyedül nem hiszem sehova mert félek. 10 évig álltam pszicholgiai kezelés alatt sikertelenül. Már nem tudom mit lehetne tenni. De ezért soha senki nem hagyott el.

23/N

2011. febr. 15. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Na, az aztán a szerelem, aki otthagyná...
2011. febr. 15. 14:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a betegséged?
2011. febr. 15. 14:31
 17/22 A kérdező kommentje:
bipoláris zavar
2011. febr. 15. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Hm...szép lenne ha otthagynád mondhatom!

Én pánikbeteg vagyok(ez is mentális betegség!)de a vőlegényem így is szeret,és mellettem áll,segít amiben csak tud és ez nagyon sokat jelent nekem :-) Ha elhagyod a párod ilyesmi miatt akkor az csak ront a betegségén mert tudod akárkinek akármilyen betegsége van a lelki támogatás a szeretet nagyon kell a gyógyuláshoz.Attól mert neki mentális baja van még ugyanaz az ember akibe beleszerettél! Nem is szereted ha elhagyod emiatt!Segíteni kell őt amiben tudod,mellette állni és nem kimutatni hogy téged ez zavar,nem is szabadna zavarnia!És arra nem gondoltál,hogy talán a kapcsolatotok is vezethette ehez a betegséghez pl:nem müködik jól a kapcsolat és ettől streszel!!?

2011. febr. 15. 15:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Én vok beteg, és a barátom még nem tud róla. Kíváncsi vagyok a véleményekre. Az eddigieket köszönöm! Várom még a válaszokat.
2011. febr. 15. 15:18
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

én is pánikbeteg vok, nekem telefonfóbiám van...egyszerűen képtelen vok telefonálni, mikor kisebb koromban anyukám kényszerített, bőgtem, és fuldokoltam. Időnként, ha alapból kiegyensúlyozottabb vok, tudok róla beszélni, de néha, ha megcsörren, már rosszul leszek.

eddig volt, aki elfogadta, h mikor nem tudunk találkozni, akkor csak msn marad, de aki folyton a köcsögkütyün lógott, és nem tudta, azzal hanyagoltuk egymást.

A másik fóbiám nekem is az idegen emberektől van, konkrétan a fiataloktól. 30 év fölöttiektől nem félek, de az alattit nem merek megszólítani, és ha csoportban állnak odamenni. rettegek a beszólásoktól, attól, h nekik mindig rá kell mutatniuk v.kire, h az lúzer, és bántani, és persze mindig engem találnak be. tehát velem egykorúval csak akkor beszélek, ha ő jön oda és kezdeményez normálisan.

mégis, mindezek ellenére eddig is voltak kapcsolataim, szal ne keseredj el! vannak még olyan emberek, akik nem 1 tökéletes, lélek nélküli, nkie-adidas- versace cuccos műnőre vágynak, aki menőőőőőőőőőőőőőőőő, hanem EMBERRE. több-kevesebb hibával.

20/L

2011. febr. 15. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!