Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazságosnak tartjátok a...

Igazságosnak tartjátok a családi kedvezményt? Nem okozott bérfeszültséget a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyan még egyetemre járok, nem dolgozom, de igazságosnak tartom. Persze van, akinek semmi se jó. Apukám egy kollégájának vmi nyolcezerrel nőtt emiatt a nettója, de panaszkodik, mert így nem fog járni a gyereknek az ingyen tankönyv....
2011. febr. 5. 11:25
 12/14 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:28

Köszönöm a jótanácsot, de szoktam olvasni... És szerintem nem ez jígy nem fer... Mert voltaképpen ez már diszkrimináció, hogy azért nem kapsz -jelen esetben adókedvezményt- mert nincs gyereked... Szedjük be, és osszuk ki azoknak, akiknek van gyerekük, és rászorulnak... De ne vonjunk meg... Azért ne változtassunk meg valamit, mert megtehetjük... Ez ugyanis nem hatalom, hanem önhittség... A hatalom az, amikor nem teszünk olyat, amit nem akarunk megtenni...

2011. febr. 5. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:

BlackSwoed, én nem szóltam egy szót se az elvekről, csupán megállapitottam a TÉNYT, hogy azért NEM csökkent senkinek a fizetése (se nettó , se bruttó), mert nincs gyereke. Sőt, leirtam, hogy az illetőnek VALÓJÁBAN mitől csökkent a fizetése.

Te meg ezt kissé érdekesen aposztrofáltad (Jah... Most lehet kötekedni, hogy a fizu nem csökkent, mert a bruttó tényleg nem csökkent, csak az a gond, hogy a nettóból élünk... Az pedig így csökkent...), elferditve az irásom tartalmát, lényegét. Nem tedd. Aztán felőlem ideologizálhatsz, amit akarsz...

2011. febr. 5. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:

feszültséget nem okozott,mert ismerem a gyerekes kollégák helyzetét,legalább 3-4 nappal tovább tud vinni a gyerek reggelit...

de a mi fizunk kevesebb lett sokkal,igy sose lesz gyerek,kajára se futja...

2011. febr. 7. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!