Milyen családi élet ez így, hogy mindig egyedül vagyok a kicsivel?
Amíg dolgozik, rejtsd el a számítógép billentyűzetét... billentyűzet nélkül a gép nem fog bekapcsolódni. Gyerekes dolog, de így elérheted, hogy figyeljen rád. Elmondod neki, hogy úgy vetted észre, hanyagol téged. Megkérdezed miért, nem lehetne-e valahogy változtatni rajta. Kevesebbet gépezzen, többet foglalkozzon veletek! Sok sikert!
Sly
nem tudsz hazaköltözni?
mondd meg, hogy pizzát tudnak maguknak rendelni, minek ide ingyencseléd ?!
Ha csak hétvégén állna fenn a probléma, akkor azt mondanám, lelkiismeretfurdalása van, mert a válással traumát okozott a kissrácnak, és így akarja kompenzálni. Viszont nem világos, hogy miért nem von be Téged is a közös időbe, főleg, ha a gyerek elfogad Téged.
Nagyon meredek, hogy a Veled való séta nem esik neki jól. Valóban fel kell vetni a válás gondolatát, ha a besélgetési kísérletek nem vezetnek eredményre.
Még valami: én ebben a szituációban nem biztos, hogy lefeküdnék vele. Igaz, én olan típus vagyok, akinek ilyen mély konfliktus esetén nincs is kedve, de talán Te is kimutathatnád - ha beszélgetéssel nem megy, akkor az ágyban -, hogy nem oké ez a kapcsolat így... Lehet elég lenne csak egyszer nem lefeküdni vele, az jobban megdöbbentené és elgondolkodtatná mint ezer szó.
Persze Te szolgáld a kényelmét, főzz, szülj neki babát, elégítsd ki a szexuális igényeit - és ő az igényeidnek hény százalékát elégíti ki? Ne hagyd, hogy elhallgattasson, leintsen! És nem rossz ötlet a billentyűzet elrejtése, ha végképp nem akar meghallgatni - nem értem, miért kellett Sly-t lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!