egy ideig igen. ha utána az egyik fél nem akarja, tuti szétmennek
az más kérdés, ha nem tud. mondjuk lebénul. itt attól függ, hogy milyen ember a másik
2011. febr. 3. 18:34
12/18 anonim válasza:
idősebb embereknél megértem...dédimamám 50 évesen ment hozzá az 55 éves mostohadédapámhoz, vlsz nem azért, h *****. békésen, nyugodtan, társaságban akart élni.
de 20-30 évesen szex nélkül...még a konzervatív keresztények is inkább összeházasodnak, h szexelhessenek...sztem fiatalon ez nagyon nem működik.
kivétel, ha mindkét fél aszexuális.
2011. febr. 3. 18:38
13/18 anonim válasza:
Teljesen szex nélkül? Ha mindkét félnek 0 az igénye, vagy nagyon kevés akkor igen. Több párt is ismerek akik évente 6-8 alkalommal szexelnek és mégis jó a kapcsolatuk és nem járnak külön utakra. Viszont igazi lelkitársak, de ez csak akkor működhet, ha tényleg mindkét fél beéri kevéssel.
2011. febr. 3. 18:41
14/18 anonim válasza:
Vannak olyan párkapcsolatok, ahol a nő és a férfi sem akarja nagyon a szexet, és hanyagolják, mert nekik nem ez a legfontosabb.
ritka, de előfordul.
2011. febr. 3. 18:42
15/18 anonim válasza:
szia, mi a párommal nem szeretkezünk, mert egyrészt távkapcsolat, másrészről pedig még várni akarunk. De imádjuk egymást
2011. febr. 3. 18:43
16/18 anonim válasza:
18:38 ha lenne fogalmad miket csinálnak az 50-60közöttiek :D gondolod hogy egy öven éves nő nem szexel, vagy mi?
oké, 70-80 éves kortól, inkább akkor hagyják abba ha a férfi már impotens... de addig miért hagynák?
2011. febr. 3. 18:45
17/18 anonim válasza:
Szerintem műkoödhet,de azt már elöttem mondtk páran hogy csak akkor ha mint két félnek ez így megfelel!De miért nem akartok szexelni?Szerintem abban is van igazság hogy ennyi erővel egy haverommal is élhetnék,mert vele is megtudom beszélni a dolgokat.Amúgy a köztes a legjobb,hogy túlzásokban se essünk,szerintem legalábbis nekem a heti 2-3 szex az ideális!De hát kinek mi!Végülis gáznak nem gáz,de ha lehet akkor miért ne?Miért nem akartok szexelni?Elárulod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!