El kéne mondani neki, pasik ti mit szólnátok ha egy ilyen hírt hallanátok?
A legjobb barátnőm kórházban van mert volt egy spontán vetélése és meg fogják még kicsit kaparni.Ő nem tudta h terhes,hisz gógyszert szed és eddig menstruált is.
Én azon gondolkodom h irjak e annak a srácnak aki lett volna a gyerek h mi történt vagy inkább ne. nem tudom mi lenne a helyes. Barátnőm nem akar neki szólni mert vagy azt hinné h nem is az övé lett volna a gyerek,vagy pedig szánalomból lenne vele. Elég bonyolult az ő kapcsolatuk. Már két éve szexpartnerek,de semmi több,igaz ebbe a két évbe volt egy fél éves szünet. Ez azért mert a srác bunkó módon pattintotta a barátnőmet.Barátnőm már kezdetektől nagyon szerelmes ebbe a srácba,és nagyon maga alatt volt mikor egyszerüen lekoptatta. Most mikor megint elkezdtek találkozgatni ugy volt h rendes kapcsolat lesz belőle. De barátnőm,és én is úgy látom h a srác csak akkor keresi őt mikor épp olyanja van. Ezért barátnőm már hete nem reagált semmire mikor kereste,mert ugy gondolta h akkor inkább ne legyen semmi mint h csak sex.
Én azért gondoltam h irok a srácnak mert bízok benne h lehet megjön az esze és most tényleg összejön rendesen a barátnőmmel. Titkon barátnőm is reménykedik benne h ez megtörténhet,de lépni nem mer.
Bele avatkozzak?
1. Szerintem a barátnőd azért nem akarja, hogy szólj neki, mert akkor szembesülnie kellene vele, hogy a srácot ő maga (és az egészsége) nem érdekli. Ezért van ez a "nem hinné el, hogy övé volt a gyerek" sztori. Szó nincs itt szánalomról, a srác tojna a fejére.
2. Ha a srác csak szexet akar, a barátnőd 2 dolgot tehet:
- elfogadja és akkor szexelnek, de nem vár semmi mást (szerelmet, pátyolgatást stb.) a sráctól
- nem fogadja el, nem fekszik le vele, szakítanak végleg, és a barátnőd keres egy normális pasit, akinek kell
3. Neked is és a barátnődnek is felesleges reménykedni abban, hogy a srác megváltozik - nem fog.
4. Ha a barátnőd azt kérte, ne szólj bele, akkor ne szólj bele. Ebben a helyzetben felesleges, hogy felbosszantsd, inkább úgy segíts neki, ahogy ő kéri, legyél mellette, vígasztald, de avatkozz a dolgaikba.
34N
Én sem mondokújat csak még egy szavazat arra hogy eszedbe ne jusson beleszólni! Mert ezzel csak elvinát indítanál el.
Ha a srác továbbra sem érdeklődne, akkor meg az lenne a baj. Csak szexet akart, ennyi. Ha megtudná hogy gyerek meg vetélés lett belőle, még inkább ki akarna lépni az egészből, mert az ilyen pasik nem szeretik a bonyolult dolgokat. Ezekután hogy egyszer már teherbe ejtette, szerintem inkább más dugópartnert keresne és ezzel még inkább tönkretenné a barátnőd önbecsülését ami egy ilyen tragédia után nem szerencsés.
Én a kavarás helyett inkább elterelném a figyelmét ahol csak tudom, mellette állnék, bíztatnám hogy találn majd rendes fiút.
*"Ezért barátnőm már hete nem reagált semmire mikor kereste,mert ugy gondolta h akkor inkább ne legyen semmi mint h csak sex. "
A barátnőd is belátta, hogy a pasi nélkül jobb neki. Örülj ennek. A pasi nem fog észhez térni, a barátnőd csak szenvedne mellette. Így viszont van esélye normális kapcsolatra, amiben boldog lehet.
"...milyen jó lenne ha a srác tudná h most kórházba van és miért van ott,és vele lenne a bajban..."
Komolyan azt akarja, hogy szánalomból üljön az ágya szélén? Ha nem érdekli a lány egészségesen, akkor mitől szeretne bele egy vetélés miatt? Egy egyébként sem kívánt gyermek elvesztésétől nem lesz szerelmes a pasi! A szerelem nem így működik! Így csak a sajnálat és szánalom működik. Az emberek általában sajnálják a szomorú tekintetű, pityergő, kórházban lévő embertársukat. De nem tudom elégszer leírni, ez nem szerelem!! És ez a jobbik eset, ha sajnálja, de az ilyen pasiktól az is kitelik, hogy nem érdekli őket ez se, és az még nagyobb fájdalom.
Igaza van az előttem szólóknak abban is, hogy ha ezt megtudja, akkor inkább még nagyobb ívben fogja kerülni barátnődet, és esetleg azt is hiheti, hogy szándékosan esett teherbe, hogy őt megszerezze... szóval semmiképp ne szólj neki! Ha a barátnőd közölni akarja vele, akkor majd megteszi ő maga. Neked ehhez ilyen szinten nincs közöd.
Nem is értem ezt a hozzáállást...
Ezt a pasit el kell felejteni, hogy legyen esélye találni egy olyat, akivel egészséges párkapcsolatot tud kialakítani, és boldog lehet, tervezhet életet, családot, gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!