Szerintetek ha egy lány 23évesen még szűz az nagyon ciki?
Tényleg ennyire korlátoltak vagytok, hogy csak ez a két végletet látjátok? Van a dicső 23 éves szűz, aki igen, jól teszi, amit tesz, semmi probléma nincs vele, sőőőt. Meg persze van a 14 éves csitrik, akik orrba-szájba b@sznak, mocskos kis liberális nemzedék, pfejj.
Szerintem egyik véglet sem normális.
Evvel az a baj, hogy egy pár évvel le vagy maradva. Az ember sok esetben úgysem azzal marad együtt, akivel elsőre volt. S majd neked is kelleni fog a tapasztalat meg a viszonyítási alap.
Ha pasi lennék, addig nagyon értékes lennél a számomra, amíg elveszem a szüzességed, mert ez tényleg egy nagy kincs.
Viszont utána már a kapcsolatunkban minden nap azon félnék, hogy mikor fogsz kitörni, hogy te még tapasztalni akarsz illetve kell a viszonyítási alap.
No ez az ami miatt para.
Nos, ezt a kérdést csak az tudja átlátni, aki hasonló problémákkal küszödik, küszködött!
Én jó példa vagyok erre. 23 évesen még szűz voltam. Nem vagyok csúnya, sőt szép csinos és jó alakú vagyok. De évekig úgy voltam, hogy szorongtam, gátlásos voltam tini koromban, aztán 17-18 évesen már egy normál csaj lettem. Az az igazság, egyszerűen soha sem jött össze semmi. Sok pasinak nagyon bejöttem, de ők nem jöttek be, mivel nem kívántam őket, eszemben sem volt velük lefeküdni. Aztán az egyetem alatt is volt egy-két járás, randi, de nem ők voltak azok akiket kerestem. Akik bejöttek, azok vagy félénkek voltak és nem nyomulósak (mint én) és nem jött össze. Egyre inkább zavart, hogy szűz vagyok, és ha megtetszettem egy jóképű kedves fiúnak, tuti elszúrtam a dolgot hogy féltem és hidegen viselkedtem. Sajnos ezeket nem lehet visszacsinálni:( Ezek a szüzességem miatti kudarcaim.
Ugyanis nagyon cikinek tartottam és frusztrált is, de nagyon! Ebbe hosszú távon (22 éves kor felett) bele lehet őrűlni! A szexet magamnak megoldttam, de szerettem volna megtalálni a szerelmet.
Végülis egy jó baráttal (aki régen szeretett) vesztettem el és nem bántam meg! Erre 2 hónapra már lett pasim és vele is jártam 4 hónapot, de nem illettünk egymáshoz, ezért véget vetettem a kapcsolatnak.
Most nincs senkim, de úgy vagyok, csak akkor lesz, ha igazán szerelmes leszek. Addig "kéz-elemér lesz". :D
Annyiból rossz, ha egy lány 22 éves kor felett szűz, hogy hátránnyal indul a többi csajjal szemben, mert egy nőnek a szexet tanulnia kell általában, és ez van amikor évekig tart.
Persze egy megbízható szerelmes partnerrel pár hónap alatt be lehet hozni az elveszett éveket.
Nem tudom miért gondolják sokan, hogy aki nem volt szűz 23 éves koráig, az mind 13 évesen szexelt részegen a bokorban több tucat pasival... Mekkora hülyeség így gondolkodni!!! Csak azok írják ezt egyébként, akik maguk is sokáig vártak, mert így mentegetik magukat, már bocsánat, hogy ők tisztességesek, mindenki más ribanc. Szánalmas...
Kérdezőnek: nem ciki 23 évesen szűznek lenni. Picit furcsa, ritka is, de nem ciki. Ne törődj más véleményével!
Senki nem mondta, hogy aki 23 év alatt veszti el a szüzességét, az mind 13 éves korától csinálja fűvel-fával, viszont sajnos elég GYAKORI! Ezt pedig a többi butácska tininek menő dolognak állítják be, akik emiatt késztetést éreznek, hogy ők se maradjanak le a többitől.
Egyébként én 20 évesen mentem férjhez, ő volt az első és azóta is egyetlen férfi az életemben, és 30 éve egészen jól megvagyunk így is, hogy nem próbáltam ki előtte még pár tucat pasit. Lehet, hogy ritkaság, de ilyen is van.
Jól látja a 2-vel előttem lévő.
"miért az jobb, h 13 évesen szexel?"
Ki a f*asz mondta, h az jobb, nem csak ebben a két korban lehet elveszíteni, sok idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!