Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen mindenki túlesik? Mindenk...

Ezen mindenki túlesik? Mindenkinek van egy ilyen rajongós korszaka a hírességek után? Van, akinek több is volt, mint rajongás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Mindenkinek:) Anyuka vagyok már, de szép emlékek jutnak róla eszembe:) Még a cikkeket is gyűjtöttem, + a barátnőim is. (főleg együttesek tagjaiba /színészekbe zúgtunk bele)- Úgyhogy amíg van kamaszkor, van "epekedés" is ...:))

2011. jan. 31. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt. Senki sem akkora sztár, főleg nem Magyarországon, hogy rajongjak érte. Tisztelem a sikereiért, az ok. De hogy bugyit dobjak meg várjak rá és írkáljam a nevét, közben plakátozzam a szobám falát, kizárt dolog. Egy poszterem volt z ágyam felett, egy nagy szakállú kecske volt rajta és Alfrd volt a neve. :)

A barátnőm viszont egy idióta, 2 gyermekes anyuka és még mindig rajong...szerelmes... és összepisili magát, ha csak hozzáér az illető.

2011. jan. 31. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez főleg a lányokra jellemző, de náluk tinikorban teljesen normális, nekem az a fura, ha valaki sose rajongott senkiért. nálam legtöbbször zenekarok, énekesek voltak, akiknek gyűjtöttem a posztereit, képeket, cikkeket róluk, minden hírt tudni akartam, illetve fanfictiont olvastam. és persze, helyesnek és szexinek tartottam őket, de 'belezúgva' sose voltam egy sztárba se, mindig felfogtam, hogy nem ismerem őket és valószínűleg soha nem is fogok még csak személyesen találkozni sem velük, anélkül pedig nem lehet az ember szerelmes.
2011. jan. 31. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok és nekem is volt több ilyen "szerelmem" is. Csak képeket, posztereket gyűjtöttem, álmodoztam milyen lenne a barátnőjének lenni stb. Már több éve nem fordult elő velem ilyen még csak meg sem tetszik senki- se sztár, se magánember- meglátszik hogy szerelmes vagyok :)
2011. jan. 31. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Én 23 éves vagyok, azt hittem már kinőttem ebből, de sajnos nem, erre most jöttem rá. Van párom 4 éve, kisbabát szeretnénk, nyáron házasodunk, de most jött a semmiből egy magyar sztár, akiért megőrülök, egész nap őt nézem az interneten, képeket mentek le róla, elmegyek a koncertjeire. Képes vagyok magam összenyomatni érte a tömegben, hogy autogramot kérjek tőle, vagy hozzá érjek a kabátjához...
2011. jan. 31. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

20:20

Hát ez gáz...pszichológust neked!

2011. jan. 31. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem kis idő és eltűnik ez az érzés.
2011. jan. 31. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Mi az, hogy sztár? Magyarországon sztár? Kiráz ettől a hideg. Ő mitől különb nálam? Ugyanolyan büdöset sz...k, mint én vagy bárki más...

Aztán most lehet lepontozni!

2011. jan. 31. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben sztár, akkor így mondom.
2011. febr. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!