Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még 2éves sincs, hogy házasok...

Még 2éves sincs, hogy házasok vagyunk, de már most nem vagyok boldog mellette. Elhagyjam vagy mellette keressek mást?

Figyelt kérdés

Anyagilag nagyon rosszul élünk,gyerek nincs. 2munkahelyen dolgozik,éjjel-nappal,hazajön a melegre,készre és alszik. Ha itthon is van,akkor sem velem foglalkozik. Átölel,de már nem is emlékszem arra,mikor volt utoljára szex. Egy csomószor iszik,folyton a haverjaival tervezget bulit,programot. Ha nem ölelne át néha,olyan lenne,mint ha csak együtt élnénk. Minden fontosabb,mint én. És nem vagyok önző. Már egy csomószor mondtam neki,hogy nekem így nem jó,mert úgy élünk egymás mellett,mint két idegen. De tűrtem idáig,nem hisztiztem,nem szóltam egy rossz szót sem,de már elég volt. Nem becsül meg,nem vagyok boldog.

Úgy van,hogy ma elköltözöm vissza anyuhoz,de a semmibe,hiszen mindent itt marad neki. Lakás,számítógép,kocsi,bútorok. Munkahelyemre sem tudnék bejárni. Ezért dolgoztam ennyit???

Nem tudom eldönteni,hogy hazamenjek a pusztulatba vagy pedig maradjak és éljem mellette az én életem?

2011. jan. 31. 07:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

2 eve vagytok egyutt, es most teremtettek meg a kozos otthont, tehat ezert dolgozik a parod pl.

Amikor hazajon, akkor fogadd szeretettel, kozeledj hozza es erezze azt, hogy egyutterzel Vele, es tisztaban vagy azzal, hogy O faradt a munka utan.

Probald meg azt, hogy kenyezteted pl., hiszen megerdemelne.

Legy vidam es torodj magaddal!

2011. jan. 31. 08:12
 12/28 anonim ***** válasza:
53%

Volt egy film - néha még most is megy - vagy a HBO-n, vagy a Cinemax-on láttam, ha minden igaz, de majd belepillantok a műsorba és visszajövök pontosan megírni. Szerelempróba volt a címe, ha jól emlékszem. Minden házas embernek meg kéne néznie. Neked is ajánlom.

Nézd, én is nő vagyok, nem állítom, hogy egyáltalán nem értelek meg, de abból, amit leírsz, úgy érzem, nagyon eltúlzod a dolgokat. A férjed két munkahelyen melózik látástól-vakulásig, nem tudom, milyen alapon várod el, hogy még otthon is teljesítsen! Biztosan rossz megélni, de te vagy az, aki segíteni tud magatokon. Megteheted, hogy azt mondod a férjednek: drágám, rengeteget dolgozol, féltelek, hogy tönkre teszed magad, inkább éljünk szűkösebben, de nagyon hiányzol és aggódom is érted. Legyen inkább csak egy munkád és húzzuk szorosabbra a nadrágszíjat. Ha viszont kell az anyagi biztonság, a több pénz, azért valamit neked is adnod kell. Talán ha nem duzzognál, hanem bizony kiszolgálnád, ha hulla fáradtan hazaesik, ha alaposan megmasszíroznád elalvás előtt, abból még akár szex is kijöhet (nálunk mindig azzal végződik). Éreztesd vele, hogy értékeled, szereted! Biztosan van neki is szabadnapja, arra tervezz közös programot. Ha tudtok, menjetek el valahová egy szabad hétvégén és foglalkozzatok csak egymással. Ha a barátaival tervez programot, talán csak azért teszi, mert valahol ki kell neki is beszélnie magából a feszültséget, amit nem csak a munkahely, hanem vélhetőleg az is okoz, hogy te is csak mártírkodsz mellette. Ez nem vezet jóra. Kérdezd meg, amikor a barátaival találkozik, nem szervezhetnétek-e olyan programot, amikor te és a barátai feleségei/barátnői is ott vannak? Talán lehetne közösen is valamit összehozni.

Arról pedig ne legyenek illúzióid, hogy a következő kapcsolat majd jobb lesz - a mindennapok taposómalma minden romantikát képes megölni, két év múlva az újabb kapcsolattal is idáig juthatsz! Az egyetlen ellenszere a dolognak, ha teszel, teszel, teszel és teszel a kapcsolatért! A házasságot éppúgy ápolni kell, mint egy érzékeny virágot, mert nagyon gyorsan tönkremegy, vagy helyrehozhatatlanul károsodik!

Ne gondold, hogy csak osztom az észt, tapasztalatom van a témában. A párom ugyan csak egy munkahelyen dolgozik - illetve kettőn, de a második közös, abban együtt melózunk - de munkája rengeteg utazással jár, napokig, hetekig sincs itthon. Nekem sem egyszerű, van egy kétéves meg egy hathónapos gyerekünk. A kicsi még csak két hetes volt, amikor a férjemnek külföldre kellett utaznia. Mégse nyavalyogtam, tettem a dolgom, egyenesben tartottam a háztartást, a gyerekeket és vártuk haza.

Te és csakis te vagy a kulcs ahhoz, hogy milyen lesz a házasságod, de hidd el, a megcsalás a lehető legrosszabb, amit tehetsz és a válás sem fog megoldást hozni.

Sok sikert és még majd visszajövök, ha megtalálom a filmet hogy megy még valahol!

2011. jan. 31. 08:20
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
2 munkahelyen dolgozik ez oké, de van ideje bulizni és haverozni, ezt azért érdemes észrevenni, ezekből az időkből csurranhatna cseppenhetne az asszonynak is kicsi.
2011. jan. 31. 08:23
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Egészen biztos hogy nem szeret, legfeljebb csak kötődik hozzád. Jobb lesz neki ha elhagyod.
2011. jan. 31. 08:32
 15/28 anonim ***** válasza:

8.20-as vagyok, még az jutott eszembe, hogy ne feledd, az ivás, a haverokkal bulizás az a férfiaknál egyfajta segélykérés! Nem mondja, mert nem érzi férfiasnak, de gondjai vannak, fáradt, fásult, ideges, erre tűnik számára megoldásnak az ital és a férfitársaság, ahol kicsit elfelejtheti a gondjait. De ha ebben a helyzetben elhagyod, akár alkoholistává válik, hiszen nem gondolom, hogy nem szeret - ha nem szeretne, nem ölelne át!! - csak nem tudja másként feldolgozni a helyzetet.

Csak te segíthetsz, már csak azt kell tisztáznod magadban, akarod-e?

2011. jan. 31. 08:41
 16/28 anonim ***** válasza:
59%

A sok kedves válaszoló elfelejti elolvasni, hogy a kérdező férjének a haverokra van ereje, és velük elmenni bulizni!!! úgyhogy a két munkahely nem teszi őt annyira tönkre :)

A férjed biztos szeret, csak más típus.

Ha nem vagy boldog vele így, akkor mindenképpen változtatni kell. Nem úgy, hogy beszerválsz egy szeretőt, mert az fél megoldás, és csak tovább ölöd a pénzt olyan kapcsolatba, aminek úgyis lőttek.

Ha úgy érzed, hogy már higgadtan a tudtára adtad, hogy miben szeretnél változást, de ő nem hajlandó változtatni, akkor lehet hogy tényleg haza kéne költöznöd anyukádhoz. Előtte szépen még egyszer elmondod neki, hogy nagyon köszönöd, hogy gürizik ő is, meg ugye te is, és te ettől szereted, csak ő úgy érzed nem hajlandó neked megadni azt amit te kérsz tőle. Úgy érzed, hogy amikor itthon van, akkor sincs sose veled. Ajánlj fel egy kompromisszumos megoldást, mondjuk hogy amikor hazaér, akkor fél órát számítógépezhet, de utána fél órát foglalkozzon csak veled, mondjuk kártyázzatok, vagy bármi. vagy adj neki plusz otthoni feladatot. De mielőtt elmész mindenképpen mondd meg egyenesen, hogy miben is akarnál változást, mert különben nem fogja megérteni.

Szóval ezt elmondod neki, és összepakolsz és haza mész, hogy legyen ideje átgondolni, és neked is. Ez még nem szakítás, csak pihentetés.

Aztán vagy hajlandó belátni amit mondtál, vagy nem. Ha nem, akkor nyilván nincs miről beszélni. Mert ugye nem sokra mész azzal, hogy szeret, de te ezt nem érzed, és csak eszed a kefét állandóan.

Az eddigi munkád eredményét meg valószínű nagyrészt bukni fogod. Bár nyilván azért nem teljesen. Viszont mielőbb le kell lépni, és akkor vesszen az eddigi, mint még évekig olyanba fektetni a pénzt ami amúgy is halott dolog, mert akkor még többet fogsz bukni. Most még csak két év nem 10.

32/N

2011. jan. 31. 08:53
 17/28 Hortobagyi ***** válasza:
37%

Szeretném megkérdezni, hogy mindent megteszel annak ügyében, hogy "éhes"legyen a párod?

Sütni, főzni, mind ez dicséretes dolog. Biztosan jó feleség vagy..

Azért mégis csak megkérdezem, hogy a pizsamádat jól begombolod e? Kivasalod e? Nyakig jól betakarózol e?

Mert ha igen, akkor ne csodálkozz.

Majd el felejtem, netán valami jó ki csábos francia parfüm. De, ne az ezer forintosból orosz kölnit vegyél, hanem vedd meg a 20000 forintosat. Ami szexuálisan izgatja a férfit.

Lefekvés előtt, csodákra képes.

Legutoljára. Vannak jól felszerelt szex boltok. Lehet, hogy ott speciális parfümöt is vásárolhatsz. Ahol komoly tanácsra is lelhetsz. Szerinted fontos tudni arról a párodnak, hogy a sörébe vagy a kávéjába néhány csepp izgatószert cseppentettél? Leginkább este itasd meg. Mert ha reggel itatod, akkor lehet, hogy munkába menet elkap valakit.

Legutoljára.

Hol az asszonyi furfang?

Azt hiszitek, hogy az egy tál paprikáskrumliról leveszitek a fedőt és már tálalva is van.

Tessék szervírozni is szíveskedjél.

2011. jan. 31. 08:54
 18/28 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen, bár a férjem nem járt el haverokkal (nem olyan típus), hanem begubózott és itthon pö.csölt valamivel. Akár órákon keresztül tologatott egy puzzle-t a gépén, kommunikáció alig.

Ettől persze én is feszült lettem, egy idő után öngerjesztő lett a folyamat. Ő rossz kedvű volt a munkahelyi dolgai és a terhelés miatt, én rossz kedvű lettem, mert ő rossz kedvű volt, ettől neki még rosszabb kedve lett, amitől nekem is rosszabb lett, stb, stb, stb....

Végül rájöttem, hogy támadva, rossz kedvűen, stb semmit nem fogok elérni, mert miért lenne kedve egy negatív kisugárzású emberrel bármit is csinálni. Rá nem tudok hatni, kénytelen leszek én változni.

Nekem a vicces filmek, stand up-ok jó hangulatjavítók, úgyhogy egyik nap két órán át "töltöttem magamba" a jókedvet így, mielőtt hazaért. Jó kedvű voltam és mondtam, hogy figyu, 5 percet kérek, utána békén leszel hagyva. Az 5 percben annyit kértem, hogy hétvégén egy fél napot csináljunk olyan programot, amilyet szeretne (pl ő szeret moziba járni, én kevésbé, mert sokat ülök gép előtt és nem pihentet, ha megint egy villogó felületet nézek zárt helyiségbe). Elmentünk moziba, én is örültem neki.

Utána megköszöntem és békén hagytam. Ezt párszor eljátszottuk, majd mondtam, hogy én is hadd kérjek valamit - menjünk ki görkorizni (nekem ez olyan, mint neki a mozi). A kedvemért belement.

Majd ismét leültettem, hogy tegyünk apróbb engedményeket egymásnak, látja, hogy működik. Innentől indult a javulás.

Utána ő is elnézést kért sok dologért, de ezt kikényszeríteni nem lehet.

Ha valaki rossz kedvű, az nem jó társaság, akármilyen közeli rokon/barát/bárki.

A vidám ember meg vonzó társaság, akkor is, ha ő a sarki zöldséges és csak annyit találkozol vele, amíg kifizeted a két fej hagymát.

2011. jan. 31. 09:06
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó pár hozzászólást!

Bár 2 helyen dolgozik,egyiken sem kell megerőltetnie magát,sőt,a mellékállásában is a haverokkal van,eliszogatnak egész nap.

A szexet amúgy sem vittük soha túlzásba,mert mióta ismerem,napi 1nél több soha nem volt,tehát még kezdetben sem...és amúgy is sokszor fáj neki(amit már rég meg kellett volna műttetnie)szóval elég sokszor nyeltem,és megértettem...

Program?? Terveztük a közös nyaralást,oda is haveri társasággal akar menni.(mert ugye azokkal jól be lehet rúgni) Szülinapjára is szerettem volna valami frappánsat,de akkor is a haverokkal fog berúgni.

Amúgy pedig igen,megteszek érte mindent,hogy kívánjon. Fogyózom,adok magamra,szexi szatént húzok fel,beparfümözök,simogatom,cirógatom...és már horkol is...

Azt hiszem belefáradtam abba,hogy a cselédje legyek és utolsó szavam az lesz,hogy ha akarja,még megváltozhat,de én ezért a kapcsolatért többet egy fikarcnyit sem teszek.

Lehet,hogy szó nélkül segít pakolni és most leszarja,de majd egy hónap múlva tudatosul benne,mennyire szerettem,mennyi mindent megtettem érte...de akkor már késő lesz. Minden bizonnyal egy alkoholista lesz belőle(előttem is az volt),de hát erre vágyott,nem?

2011. jan. 31. 09:48
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

neked az, hogy napi 1x van szex az nem túlzásba vitel? tudod mennyi az átlag? heti 2-3 alkalom!

ne a szexre alapozd a házasságod, mert az nem lesz tartós! tedd fel maagdnak a kérdést, hogy mi a legfontosabb neked ebben akapcsolatban! én képtelen lennék elhagyni a férjem csak azért, mert csökken a szex mennyisége. nem tudnék nélküle élni!

2011. jan. 31. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!