Barátom családja kicsit furcsa nekem? (bővebben lent)
Szóval az van h több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, egymás mellett képzeljük el az életünket, nagyon szeretjük egymást, csak a családja...
Annyit kell tudni róluk h nagyon vallásosak, a párom apja szeret mindenbe beleszólni és ha vmi nem úgy van ahogy ő elképzeli akkor már semmi sem jó,nem tekintenek a család részének, ritkán hívnak akárhova is,pedig az én családom a páromat nagyon szeretik és minden családi rendezvényre elhívják, mondván ő hozzám tartozik :)
Nah és az elmúlt pár hónapban szóba került köztünk az összeköltözés. A barátom először anyukájának mondta el, mert tudta h ő engedékenyebb...amikor elmondta, az anyja közölte hogy tudja hogy a család nagyon nem nézné jó szemmel ha eljegyzés v. esküvő előtt összeköltöznénk. Ezen nagyon meglepödtem..:S
Nyilván a párom nem fog szembe menni a családdal,őt máshogy nevelték mint engem és fontos neki a család és a véleményük, amit én maximálisan megértek.
Csak azért fura,mert én úgy nevelkedtem, h tegyem azt amit szeretnék,ha vállalom érte a felelősséget ,mert így szerzek tapasztalatot, szüleim sosem akladályoztak semmibe és normálisan felnőttem úgy h nem szoltak bele minden lépésembe. Szóval páromat vallásosan, engem úgymond világian neveltek...Ez nem lehet később gond?
Szerintetek ilyen helyzetben h kéne hozzá állnom a családhoz, hogy viselkedjek velük? Vagy túl sokat kérek, h engem ne csak egy kis barátnőnek nézzenek, hanem komolyabban vegyenek? Kicsit bánt ez az egész :(
Amúgy 22 éves lány vagyok, egyetemre járok, jó tanuló vagyok,házias,visszafogott, nem járok bulizni uh sztem nem tudnak belémkötni semmiben. Barátom 24 éves ő már végzett a sulival.
Bocs ha hosszú lett, csak jól esik leírni vhová. Várom a véleményeket v olyanokat akik voltak hasonló szituban!
Párom mindig mondja h már elege van a folytonos ellenőrizgetésből,és h saját életet akar, csak jó lenne azért tudni nagyjából h mikor lehetséges h elköltözzön.
Meg mondta már nekem h az apja azt akarja h maradjon otthon, mert van nagy házuk elférnénk, erre én azt mondtam felejtős...nem a szüleivel akarok együttélni és meg is értette, ő is mondta h nem bírná ki...uh igen én is kezdem belátni h ez most télleg csak a barátomon múlik, h mikor mer lépni és kiállni magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!