Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy élősködő...

Hogyan tudnék egy élősködő nőszemélyt eltávolítani a családból?

Figyelt kérdés

Sztori a következő: Adott egy 30 éves nő, származását tekintve "brazil", foga nincs, korábban szült egy gyereket, de mivel drogozik és nem érdekli odaadta anyjáéknak, akik vidéken csöveznek. A csaj régen "éjszakai pillangó" volt, jelenleg sztriptíztáncosnő és nemrégen kirakta a pasija, mert elege lett belőle. Szóval ez a hölgy behülyítette egyik rokonomat, nem tudom mit hazudik neki, de odaköltözött hozzá és azóta élősködik. A sráccal eladatta a kocsiját, a srác már lop is a csaj miatt, és teljesen megromlott a viszonya a családjával és a barátaival is. Drogoznak együtt.

Van valakinek ötlete, hogy tudnánk megszabadulni tőle? Buta mint az állat, a beszélgetés nem segít...

2011. jan. 28. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát az még hagyján, hogy az buta, de a rokonod srác, az miylen sík ostoba, hogy összeáll egy drogos cigány k.rvával...
2011. jan. 28. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez a rokon így bedőlt neki, akkor ti nem sokat tehettek sajnos. Tapasztalat. :S
2011. jan. 28. 23:23
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Jelentsd fel a rendőrségen, hogy drogozik.
2011. jan. 28. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Meg hogy lop.A haverednek még a sitten is jobb lesz mint ahova ezzel jut!
2011. jan. 28. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos ha a srác már törvénytelenségbe keveredett miatta, zsarolhatja hogy feladja őt is ha a rendőrséghez fordultok. Valahogy a rokonod kéne felébreszteni, hogy rossz úton jár.
2011. jan. 28. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
ha a rokonod összeállt vele akkor ő is egy igénytelen IQ bajnok. már bocs. igazán nem sok mindent tehetsz.
2011. jan. 28. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
A rokon önként döntött úgy hogy drogozik és együttél egy zürös nővel. Szóval vele kéne dumálni de drogost nem lehet szép szóval lebeszélni a szeröl. A nő valószinű lekoppik amint elfogy a pénz ti egyszerüen ne adjatok nekik semmit.
2011. jan. 29. 00:01
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Legalább pumpold meg gyorsan, hogy a vagyona egy részére te vigyázhass.
2011. jan. 29. 00:02
 9/12 anonim válasza:
70%

Na itt az én verzióm,lehet lepontozni:

A k.rvát megetetném egy kutyával,hogy ne rajtam száradjon a halála,mert annyit kapnék érte mint egy emberért,a palit meg úgy tökön rúgnám,hogy várhatna mire megint leszállnak neki amiért egy kis kamatyolásért képes megtűrni maga mellett egy ilyen cafrangos némbert.

Ja és ez vonatkozik a majdani,a véleményemtől vérig sértett és felháborodott cigánypártiakra is.

2011. jan. 29. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, én melléd állok. Én sem birom a tetves aljanépet.
2011. jan. 29. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!