Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladjam az eddigi életem...

Feladjam az eddigi életem miatta? Ti hogy döntenétek? Jó ötlet lenne oda mennem? Sok véleményt kérek!

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat (sőt imádom), de 1000 km-re lakik tőlem, és ott jár egyetemre is, (Németország) . Szerintetek hagyjam itt az életemet (mindenem és mindenkim itt van), költözzek a városába és jelentkezzek be az ottani egyetemre, amihez még nyelvvizsgát is kellene tennem és egy felvételin is túl kellene esnem? (mert egyáltalán nem tudom, mit tegyek) mert most jelentkeztem egy egyetemre (itt is van felvételi),amire ha felvennének, akkor a távolság már csak 200 km lenne, (de be kell vallanom, nem túl nagyok az esélyeim, okos vagyok meg minden, de túl sok a jelentkező, és csak akkor vesznek fel, ha min. 90%-ra teljesítek).Én ezzel a 200 km-rel is olyan boldog lennék :) csak félek a kudarctól megint, mert már egyszer megjártam... :( Veszíthetnék bármit is, ha jelentkezek Németországba egyetemre? Köszi a választ :)
2011. jan. 28. 13:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi neked is utolsó! :)
2011. jan. 28. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha vége lesz a kapcsolatotoknak és akkor is biztos helyed lesz(hol lakni stb)akkor mindenképpen!!!

SOK SIKERT!:)

2011. jan. 28. 15:59
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi :) (semmiképpen sem laknánk együtt, tehát nem függnék tőle - személyes okok miatt)
2011. jan. 28. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mennék.
2011. jan. 30. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!