Kb. mennyibe kerülhet egy DNS-vizsgálat apasági tesztnél, ha a bíróság rendeli el hivatalosan?
Fúúú. Apa akar perelni, mivel gyeretartást fizet és nem akar fizetni, igy gondolta, hátha kiderül, hogy a 21 éves lánya mégse az ő lánya...
A kérdező nem perel senkit semmiért.
No, fuss neki mégegyszer.
"Na várjunk egy pillanatot.Az apukád havi harmincezer forintot ha lerak nektek,akkor mégis mi miatt akarjátok perelni?"
Akkor mit mondtál, ha nem azt, hogy a kérdező akar perelni??? Rossz sorrendben nyomtad le véltelenül a billentyűket, és ez lett belőle?
Csillagom, azt a hozzászólást nem én írtam....
Kérdező, javasolnám egyébként, hogy kérdezz meg egy ügyvédet. Ezt találtam: Az apaság vélelmének megdöntése iránti perre a törvény szigorú határidőt határoz meg: Az apaság vélelmét a gyermek a nagykorúsága elérése után egy évig, a többi jogosult pedig a gyermek születéséről szerzett értesülése időpontjától számított egy év alatt támadhatja meg. Az a jogosult, aki a megtámadás alapjául szolgáló tényről a reá nézve megállapított határidő kezdete után értesült, az értesüléstől számított egy év alatt támadhatja meg az apaság vélelmét .
Hát nem tudom, zavaros egy kissé...
De én biztos vagyok magamban (illetve anyukámban), egyébként se valami fájdalmas beavatkozásról van szó, hanem (ha jól tudom) a száj nyálkahártyájából vett mintasejtekből állapítják meg szinte 100%-os biztonsággal az apaságot.
Ha pedig a "vesztesnek" kell kifizetnie, akkor nyugodt vagyok, mert (mint már írtam) biztos vagyok abban, hogy ő a vér szerinti apám! Szerintem is a kezdeményezőnek kellene kifizetnie vagy a vesztesnek, de semmiképp nem nekem (vagy anyukámnak sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!