Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vőlegényemmel szeretnénk...

Vőlegényemmel szeretnénk összeházasodni. Vett 1lakást mielőtt még engem nem ismert-kölcsönre. Ő szeretné rám iratni a felét, bizonyos összeg fejében. Nem tudom, jo lenne-e igy? S akkor együtt kell fizetni a kölcsönt eskuvo után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 21:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igen-válaszom a közvetlenül előttem szólónak:-láttam,körülnéztem a házban, tetszik mondjuk, szép tágas. És szerintem se mindegy.Elég jokat irtatok..mármint, segitségképp.
2011. jan. 27. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:

én amondó vagyok, hogy jobb nem közösködni.

eddig csak a hátulütőit láttam.

mi is együtt élünk, lehet, h még komolyabbra fordul a dolog, de akkor sem íratnám a páromra a lakásom 1%-át sem.

2011. jan. 27. 18:09
 13/17 A kérdező kommentje:
hali,megint én.Köszi az eddigi kommenteket mindenkinek! hát...elhangzottak olyan mondatok, amik kapcsán ugy érzem nem biztos hogy jo közösködni e téren-ahogy többen irtátok is...az a baj, hogy nem értek ilyen téren a pénzugyi dolgokhoz, de ez valahogy sántit...eddig biztam benne, de most nem értem őt...Jobb az ovatosság.És ha én nemakarom,hogy ram irassa a 1/2-ét?De abban megegyeznénk,hogy közös lesz a kassza és kozosen fizetjuk a kolcsont.Tudtok hozzászolni?
2011. ápr. 9. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Mond hogy közös kassza meg fizeted te is a dolgokat(albiba is kifizetnéd,de nem akarsz részese lenni a lakásnak).Ki tudja kinek van haszonélvezete rajta vagy milyen tartozást halmoz majd fel amiért akkor már te is felelsz.Így nem szólhat semmit,mert ha nem hátso szándéka volt akor tiszteletben tartja a döntésed.Az hogy bizonyos összeg fejáben akarta rádiratni ez is milyen gáz...mert ha azt mondta volna h azért h érezd h ami neki van a"tied is" és h bizik benned az még oké.Nem biztos h nagyon eröltetni kéne még ezt a házasságot.Probáld még kipuhatoloni h milyen,meg ittis sokminden eldöl ha majd meglátod h reagál rá hogy nem kérsz a ház részéből.
2011. ápr. 9. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,azt mondogatja:Ami az övé,az az enyém is.Meg hogy nem szeretné azt hogy ez a tied ez az enyém.De azt meg tudta kérdezni,hogy:"Én mit értem el eddig?" Ez rosszul esett,és már öszintén-igy házasság előtt,ez gáz..-de nem tudom, e téren bizhatok -e benne. Amugy kösz a választ
2011. ápr. 9. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:

De hát nem az övé a lakás, hanem a banké, mit akar Rád iratni, tulajdonkeppen akkor a kölcsön felét?:) Bizonyos összeg fejében?

Eladja Neked a tartozása felét?

:D:D:D:D:D:D

2011. nov. 21. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

"És ha én nemakarom,hogy ram irassa a 1/2-ét?De abban megegyeznénk,hogy közös lesz a kassza és kozosen fizetjuk a kolcsont.Tudtok hozzászolni?"

Szóval Te fizetnéd a kölcsön felét az ő lakására?

Figyelj, ha nem köttök házasséági szerződést, akkor az a lakás közösen szerzett vagyon lesz, aminek mindenkor a fele a Tied ugyis, de erről az egeszrol kérdezz meg ugyvédet mindenképp! Ingatlanos ugyved nelkul sose csinalj semmiféle ingatlannal kacsolatos ugyet!

2011. nov. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!